Bertus Hogeweide ondersteunt onze jeugdtrainers

10 november 22:45  Vanaf dit seizoen gaat Bertus Hogeweide aan de slag met de begeleiding van onze jeugdtrainers. meer »

Nieuwe kleding voor alle jeugdvoetballers Silvolde en Terborg

9 oktober 12:45  De fraaie bedrijfskantine van Kaak in Terborg was vrijdagavond 8 oktober flink gevuld. Leden van Sportclub Silvolde en vv Terborg, die iets te maken hebben met activiteiten voor de samenwerking van de jeugdafdelingen, waren uitgenodigd. Ook sponsors waren aangeschoven.meer »

Jeugdafdeling in de lift!

25 september 19:45   Met een nieuwe structuur, maar met vrijwel dezelfde samenstelling als voorheen, probeert de jeugdcommissie dit seizoen weer flink aan de weg te timmeren naar een gestroomlijnde jeugdafdeling. meer »

Floortje Kettering is geselecteerd voor de selectie O13 van de MVVA

20 september 11:30  De MVVA is een talentenacademie in de regio achterhoek. Zij hebben als doel om talentvolle meiden in de Achterhoek te kunnen behouden.meer »

Werken aan je techniek - wij gaan door

2 augustus 21:30  Wij gaan door met werken aan je techniek. Ga naar www.voetbalschooldepaasberg.nl en geef je op!meer »

Indeling Kleuters, JO7, JO8 & JO9 2021-2022

4 juli 10:00  Er is nog ruimte voor nieuwe leden voor onze kleutergroep. Na de zomervakantie starten we weer in de gymzaal van het Kulturhus. Van 15.30 – 16.15 uur traint deze groep iedere woensdag onder leiding van Wilma Thuis. Interesse?! Kom gewoon eens meedraaien of stuur even een mailtje naar: voetbalzakenterborgsilvolde@gmail.com voor meer informatie.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!