Nieuws

Sportvereniging Westendorp, Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg slaan handen ineen voor de jeugd

17 februari 21:00  Vanaf het seizoen 2022-2023 gaan sv Westendorp, sc Silvolde en vv Terborg samenwerken voor de gehele jeugdafdeling. Al jaren werken sc Silvolde en vv Terborg succesvol samen; sv Westendorp sluit nu ook aan. meer »

Samenwerking sc Silvolde en vv Terborg: fusieverkenning

7 januari 10:00  Bij het jeugdvoetbal werken Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg sinds 2017, in toenemende mate samen. Zo kunnen we de jeugdspelers betere kansen op spelen op hun eigen niveau en ontwikkeling bieden en krachten en middelen bundelen. Dit is nodig om de hedendaagse uitdagingen het hoofd te bieden en toekomstkansen te realiseren. meer »

Terborg/Silvolde start met JO10-1!

2 januari 19:30  Terborg/Silvolde start met JO10-1!meer »

Bij vv Terborg en spcl Silvolde werken we vanaf dit seizoen met de 11

16 december 23:00  Bij vv Terborg en spcl Silvolde werken we vanaf dit seizoen met de 11meer »

Ook Arjan de Heer versterkt de samenwerking tussen Terborg & Silvolde

20 november 12:00  Na de terugkeer van Bertus Hogeweide heeft de VTC nog een oude bekende bereid gevonden om de jeugd van Terborg en Silvolde te komen versterken. Arjan gaat samen met Bertus zorg dragen voor de begeleiding van onze jeugdtrainers. meer »

Bertus Hogeweide ondersteunt onze jeugdtrainers

10 november 22:45  Vanaf dit seizoen gaat Bertus Hogeweide aan de slag met de begeleiding van onze jeugdtrainers. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!