Scott Calderwood

CALDERWOOD TERUG BIJ SPORTCLUB SILVOLDE
Het verblijf van Calderwood was van korte duur. Calderwood en Spcl. Silvolde weten elkaar echter weer snel te vinden en tijdens het seizoen 2013-2014 staat Scott Calderwood opnieuw als hoofdtrainer op held veld. Met een vijfde plek werd er dit seizoen voor het eerst in 5 jaar geen prijs gepakt.

Ook het seizoen erop volgend staat Scott Calderwood als hoofdtrainer op het veld. Een vervelende ziekte dwingt hem echter om tijdelijke te stoppen. Niemand minder dan zijn vader Jimmy Calderwood neemt dan tijdelijk de honneurs voor zijn zoon waar.

WEDEROM NACOMPETITIE
De vierde plek op de eindranglijst bezorgt Silvolde voor de tweedemaal in drie jaar 1e klasse een plek in de nacompetitie. In de eerste ronde wordt overtuigend (0-1 en 5-1) afgerekend met Sc. Erica. In de finale wacht Sc N.E.C., de amateurtak van de Nijmeegse Eredivistionist. In een spectaculaire wedstrijd weet Silvolde de eerste wedstrijd met 2-3 winnend af te sluiten 'onder de rook' van De Goffert. Ook de tweede wedstrijd eindigt in een eclatante 4-0 overwinning voor de zwart-witten. Daarmee behaalt Silvolde in het seizoen 2014-2015, uitgerekend het het 100-jarige bestaansjaar, een plek in de hoofdklasse.

SPORTCLUBSILVOLDE IN DE HOOFDKLASSE
Het eerste jaar in de hoofklasse eindigt Silvolde op een buitengewoon verdienstelijke 4e plek. Na een succesvol doorlopen na-competitie wint Silvolde 2 onderleiding van Nick Gries en Henk ten Elsof de finalewedstrijd tegen A.Z.C.2

SPORTCLUBSILVOLDE 100 JAAR
Bekijk hier de lasershow die werd getoond ter ere van het 100-jarige bestaan.