Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

voorbeschouwing.jpg

Voor Silvolde 1 is het donderdagavond niet ‘goes to Hollywood’, maar ‘goes to Borne’. Het eerste speelt donderdag tegen RKSV NEO in het bekertoernooi. De wedstrijd begint om 20.00 uur op sportpark ’t Wooldrik in Borne. De derdeklasser won in de vorige bekerronde van het tweede elftal van HSC ’21. De ploeg wordt getraind door Jan Willem van Holland, die onlangs voor een vijfde seizoen heeft bijgetekend. De zwart-wit gestreepten uit Twente bestaan in 2019 honderd jaar en bivakkeren al jaren in de derde klasse. NEO staat voor ‘Nomen Est Omen’. Latijn voor ‘De naam is een voorteken’. Tja, waarom zou je alles willen verklaren?

De Twenteroute op in de avondspits en naar Tukkerland. Niet aanwezig door blessures zijn Giel Driever, Gijs Hakvoort en Wouter Ebbers. Alexander Tempels is er niet vanwege werkzaamheden.

Het is voor Silvolde 1 de laatste wedstrijd vóór het trainingskamp in de winterstop. Op 3 januari gaat het naar het zonnige zuiden. Binnenkort hierover meer informatie.

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction