Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • IMG-WA0001
 • IMG-WA0001
  IMG-WA0001

  De tweede dag begon net als de eerste namelijk met een stralende zon en een heerlijk temperatuurtje. Na een heerlijk ontbijt maakten we ons op voor een pittige training. Na een busreis van 25 minuten kwamen we aan op het trainingsveld. Het was ondertussen zeer warm geworden maar dat was niet te zien aan de spelers van de eerste selectie. Er werd scherp en op het scherpst van de snede getraind. Het was even schrikken toen Mike van Aken door zijn enkel ging maar gelukkig viel het mee. 

  Na de training moesten we snel terug voor de lunch. Tijd om uit te rusten was er niet want we moesten gelijk door voor het padel toernooi. Spelers en begeleiding gingen strijden voor de poes Cup. Na een verbeten strijd waren het Ischa Krosse en Joost Thuis die met de felbegeerde bokaal gingen lopen. 

  Toen snel weer terug naar het hotel waar iedereen zich even kon opfrissen en tijd voor zichzelf had. Om half 9 konden we weer genieten van een heerlijke maaltijd. Deze avond zullen we in een café terugblikken op het eerste deel van het seizoen. Alle samenvattingen zullen de revue passeren. De bedoeling is om het niet te laat te maken aangezien de selectie morgen een oefenwedstrijd speelt tegen SDC Putten.


  Klik voor meer foto's

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik hier voor meer foto's
   
   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction