Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_senioren_silvolde1_Trainingskamp_IMG-WA0000_headlines.jpg

Vanochtend zijn we in alle rust opgestart ter voorbereiding op de wedstrijd. Begonnen met een ontbijt en daarna hebben de mannen zich laten verzorgen om fit aan de wedstrijd te kunnen beginnen. 

Om 14.00 uur zouden we aftrappen maar wegens vertraging onderweg zijn we om 14.15 uur gestart. De eerste helft van de wedstrijd kregen we de nodige kansen en waren we dicht bij een doelpunt. Echter was de ruststand 0-0. 

De tweede helft was van een andere orde. Waar Silvolde in de eerste helft het overwicht had was het nu SDC Putten die de wedstrijd onder controle had. Dit resulteerde in een snelle 1-0 voor SDC. Daarna speelde SDC de wedstrijd prima uit en bouwde de voorsprong uit naar een 3-0 overwinning. 

In de avond hebben we gezellig gedineerd met z’n allen en daarna zijn we een borreltje wezen drinken in de stad. Morgenvroeg staat een ochtendtraining op het programma om 11.00 uur....

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction