Rick-Bouwmeister.jpg

Dinsdagavond speelde Silvolde 1 een oefenwedstrijd tegen vv Gendringen op het kunstgras van sportpark De IJsselweide. Het werd 2-1 voor Gendringen. Een wedstrijd met wisselende kansen en Gendringen was effectiever in het benutten van die kansen. Voor Silvolde scoorde Wout Blasman. Al met al een nuttige oefenwedstrijd in de voorbereiding op de eerste competitiewedstrijd komende zondag in Friesland tegen SZW BOSO Sneek. Ook al omdat Rick Bouwmeister dan speelgerechtigd is. Rick speelde tegen Gendringen in de tweede helft mee. Het was duidelijk dat het nog even wennen is aan de medespelers en het spelsysteem, maar van zijn individuele kwaliteiten heeft hij nog niks verloren.