b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Donderdagavond dus de eerste clash in de play-offs voor promotie naar de derde divisie. We spelen tegen vv G.O.E.S. Gezamenlijk Opwaart Eendrachtig Sterk uit Goes werd tweede in de hoofdklasse B en derde periodekampioen. De prestaties van de eerste elftallen van beide clubs in de afgelopen jaren zijn vergelijkbaar. De teams zijn in de laatste tien jaar gestaag opgeklommen van de derde klasse naar de hoofdklasse. Na enkele jaren eerste klasse promoveerden de Goesenaren vorig seizoen weer naar de hoofdklasse. Vedette in het huidige Zeeuwse team is de Congolese Nederlander Francis Kabwe Manengela. De snelle linksbuiten scoorde 25 competitiedoelpunten. Hij is bezig met zijn laatste wedstrijden in het rood-wit van GOES, want tekende een contract bij competitiegenoot RKSV Halsteren.

De wedstrijd is vanaf 19.30 uur op sportpark De Munsterman in Silvolde.

Ongeacht het resultaat spelen we zondagmiddag in Goes. De thuisbasis van de band Racoon ligt op Zuid-Beveland in Zeeland, een kleine 250 kilometer van Silvolde.