b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_senioren_silvolde1_prijzen.jpg

In stadion De Vijverberg was woensdagavond de derde editie van de Achterhoekse Voetbalnacht. Gasten Sjaak Swart, Dick Schoenaker en Ernie Brandts werden geïnterviewd door presentator Domien Esselink. Tijdens het evenement werden de prijzen over het voetbalseizoen 2017-2018 uitgereikt.

Voetballiefhebbers hadden vooraf kunnen stemmen over Beste voorzitter, Beste club, Beste scheidsrechter, Beste vrijwilliger en Grootste talent. Subjectieve beoordelingen uiteraard en Silvolde viel weer niet in de prijzen in de categorie ‘Beste voorzitter’. Als het om prestatie uitgedrukt in cijfers gaat, vielen Silvoldenaren wel degelijk in de prijzen. Het eindklassement van het Elftal van de Week, dat wekelijks is gepubliceerd in De Gelderlander, werd gewonnen door doelman Marco Olthuis. Aanvoerder Jaël Krosse werd verdienstelijk derde.

Prijswinnaars Achterhoekse Voetbalnacht
Elftal van de Week eindklassement: 1. Marco Olthuis (Silvolde), 2. Michiel Krabbenborg (RKZVC), 3. Jaël Krosse (Silvolde). Topscorer Liemers: Onur Ilbay (DCS). Topscorer Achterhoek: Sjors Storkhorst (RKZVC). Beste voorzitter: Raimond Smit (AD’69). Beste club: Keijenburgse Boys. Beste scheidsrechter: Wijnand Rutgers. Beste vrijwilliger: Herman Groot Wassink (Pax). Grootste talent: Harm Dieker (Ajax).