b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Zondag reist Silvolde 1 naar Hoorn. Hoorn ligt in Noord-Holland aan het Markermeer op meer dan twee uur rijden van Silvolde. Een inwoner van Hoorn heet een hoornaar. Een hoornaar is ook een paardenwesp. Twee keer zo groot als een normale wesp, die vervelend kan steken.

Tegenstander is Hollandia, dat evenals Silvolde een moeizaam begin van de competitie kent met drie punten uit vier wedstrijden. Afgelopen zondag verloor Hollandia in Bussum van SDO met 3-2. Vorig seizoen eindigde deze wedstrijd in 1-1. Voor Silvolde scoorde toen Wout Blasman.

Ischa Krosse is nog geblesseerd en voor de rest lijkt iedereen fit. De wedstrijd op het kunstgras in het Julianapark begint om 14:00 uur