b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_senioren_silvolde1_20180930_hollandia_uit_Hollandia_Medium.jpg

Silvolde stapte in de bus voor de verre reis naar Hoorn met het idee om de negatieve reeks te doorbreken. Helaas! Voor de vierde achtereenvolgende keer leed Silvolde 1 een nederlaag. Het team van Dennis van Beukering keerde met lege handen terug uit Noord-Holland. Op het veld van hvv Hollandia  werd het 2-0.  Ischa Krosse was geblesseerd  Evenals tegen RKZVC kwam Silvolde al na enkele minuten op achterstand door een te korte terugspeelbal op doelman Marco Olthuis. Het was Hollandia-speler Sven Deen, die scoorde. Wederom was het dus weer achter de feiten aanlopen. Het publiek zag daarna een gelijkopgaande wedstrijd zonder grote kansen. Roel Gebbinck raakte na 20 minuten geblesseerd en werd vervangen door Chiel Terhorst. De ruststand was 1-0. In de rust kwam Roy Bouwman voor Pim Olthuis. Direct na rust werd een schot van Rick Bouwmeister prima gered door Hollandia-keeper Nick van Santen. Evert Römer kwam in de ploeg voor Jorik te Kaat en Silvolde zocht de aanval. Het creëerde zich ook kansen, maar moest alert zijn op de counters van de thuisploeg. Daaruit ontstond ook 2-0 vijf minuten vóór het eindsignaal door Kevin Giele. In de competitiestand heeft Silvolde nog slechts 2 teams onder zich en we mogen gerust spreken van een valse start. Moeten wij ons zorgen maken? Absoluut! Volgende week zondag thuis tegen RKHVV.

Opstelling Silvolde: Marco Olthuis, Wesley Althoff, Pim Olthuis (Roy Bouwman 46'), Gijs Hakvoort, Mike van Aken, Alex Tempels, Roel Gebbinck (Chiel Terhorst 18'), Kelvin Meijer, Jaël Krosse, Rick Bouwmeister, Jorik te Kaat (Evert Römer 62').

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)

Klik hier voor meer foto's