Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_375x250_intro_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Zondag komt RKHVV uit Huissen naar Silvolde. Ook RKHVV is het seizoen niet overdonderend gestart. Bovendien doen de Huissenaren er nog een portie onvoorspelbaarheid bovenop. Werd er 14 dagen geleden in Purmerend van vv Purmersteijn verloren met 6-1, vorige zondag werd met 7-2 thuis van MSC/Amslod gewonnen. De laatste wedstrijd verliep wel heel merkwaardig want de ruststand was 0-2. In de voorgaande week werd trouwens hoofdtrainer Bram Braam op non-actief gezet. En ja hoor, daar komt ie weer! Er was een gebrek aan chemie. Ex-prof Braam trainde het team in zijn woonplaats pas een paar maanden. Assistent-trainer Julian Vlietstra heeft zijn taken overgenomen. De ‘Blauwen’ staan met 4 punten uit 5 wedstrijden één plaats boven Silvolde. 

Silvolde wil graag de negatieve reeks doorbreken en dan hoop je op een zo compleet mogelijke selectie. Helaas. Is het een blessuregolf? Nou meer een tsunami. Juist nu is Silvolde 1 zwaar gehandicapt door blessures. Het lijkt er op dat Ischa Krosse, Wouter Ebbers en Roel Gebbinck zeker niet kunnen spelen. Vraagtekens over het meespelen staan er achter Marco Olthuis, Evert Römer en Chiel Terhorst.

Zondag vanaf 14.00 uur Spcl. Silvolde - RKHVV op sportpark De Munsterman.

 
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction