b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_senioren_silvolde1_20181028_20181029awc_uit_Medium.jpg

Je kunt zeggen wat je wilt, maar een wedstrijd van Silvolde 1 is dit seizoen zelden saai en het ene na het andere doelpuntenfestijn. Met een positieve en negatieve uitkomst voor Silvolde. In Wijchen was het niet anders. 3-3 met de rust en een 6-3 nederlaag. Twee keer op voorsprong komen en toch met duidelijke cijfers de bietenbrug op gaan. Dat verzin je niet. Op sportpark De Wijchert begon Silvolde na een minuut stilte fanatiek aan het duel. Het resulteerde al na een paar minuten opnieuw bij stilte van de Wijchenaren, want Rick Bouwmeister etaleerde zijn specialiteit en draaide een corner rechtstreeks tegen de touwen. Amper een minuut later maakte AWC-er Safa Kizir gelijk. Dezelfde speler tekende voor 2-1 in de 20ste minuut. Evert Römer zorgde voor een 2-3 voorsprong, maar Freek Thoone bepaalde namens AWC de ruststand op 3-3.

Waren de doelpunten in de eerste helft eerlijk verdeeld over beide teams, na de rust liet Silvolde het er (vooral verdedigend) bij zitten en vanaf een kwartier in de tweede helft vielen er binnen tien minuten drie doelpunten achter keeper Marco Olthuis. Doelpuntenmakers waren Boy Visser (2x) en weer Safa Kizir. Eindstand 6-3 en opnieuw moest Silvolde zonder punten huiswaarts. Om toch nog iets positiefs te melden over de tweede helft: Roel Gebbinck kwam weer eens in het veld na weken blessureleed. Op de ranglijst heeft dit smadelijke verlies weinig gevolgen. Silvolde heeft een boeiend doelsaldo met 24 voor en 23 tegen. Volgende week thuis tegen SDO.

Opstelling:
Marco Olthuis, Wesley Althoff (Chiel Terhorst 46'), Pim Olthuis, Mike van Aken, Rick Bouwmeister, Alexander Tempels, Roy Bouwman (Swen te Kaat 61'), Jaël Krosse, Evert Römer (Roel Gebbinck 76'), Kelvin Meijer.

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
Klik hier voor meer foto's