knvb_beker_logo.jpg

In Enschede is vrijdagavond geloot voor de vierde ronde van de districtsbeker Oost. Silvolde speelt wederom een uitwedstrijd. Deze keer tegen het Vriezeveense DETO. DETO komt uit in de zaterdaghoofdklasse B. Daar vinden we ze momenteel terug op een 14 plaats op de ranglijst.

DETO kwam eerder al eens uit op hoofdklasse en speelde zelfs één seizoen  op topklasse niveau. Na vier jaar in de 1e klasse wist het vorig seizoen via de nacompetitie weer te promoveren naar de hoofdklasse.
Deze bekerwedstrijd wordt gespeeld tussen 19 en 24 februari 2019.

Mocht Silvolde deze wedstrijd winnen, dan speelt het in de 1/8e finale uit tegen de winnaar van Bennekom-SVZW.

Loting vierde ronde KNVB-beker:
AZSV-Rood Wit
Tubantia-RKZVC