b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_senioren_silvolde1_201901trainingskamp_tk20196.jpg

Na een goede nachtrust zaten de mannen van Silvolde al weer vroeg aan de ontbijttafel. Dat moest ook wel want er was weer een vol programma geregeld voor de selectie. Dat programma begon met een duurloop van 7 kilometer. Onder toeziend oog van de trainer werden de mannen conditioneel weer op peil gebracht voor de tweede competitiehelft. Gelukkig hadden de jongens nog een beetje lucht over want er moest gepadeld worden.

Padel, een sport die zeer populair is in Spanje, is een soort mix van tennis en squash. Het leuke van dit spel is dat eigenlijk iedereen dit spel kan spelen, van jong tot oud. Een team bestaat uit 2 spelers en je speelt met een soort van groot uitgevallen tafeltennis batje. Na een spannende eindstrijd mochten Evert Romer en Kelvin Meijer('Molletje') zich kampioen 2019 noemen. Onder toeziend oog van de sponsor mochten ze een nieuwe auto in ontvangst nemen.

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_senioren_silvolde1_201901trainingskamp_tk20197.jpg
Helaas bleek dat Kelvin nog geen rijbewijs heeft zodat voor hem nog snel een fiets werd geregeld. Na een verfrissende douchebeurt en een heerlijke avondmaal maakte de selectie zich op voor de quiz. Rene had 80 vragen bedacht waar iedereen zich op stuk kon bijten. Elk team bestond uit 4 personen die ook een naam moesten bedenken voor hun team. Qua originaliteit won team “poepje” de prijs. Helaas bleek qua kennis team “poepje” geen hoogvlieger. Dat gold wel voor team “Obelix en Biely” die na een sudden death zich tot quizkoning 2019 mochten kronen.

Natuurlijk moest dat tot de kleine uurtjes worden gevierd. We eindigden in café de Brabander waar 3 iets te dikke mannen heerlijke smartlappen zongen. Wat opviel was dat Casper alle teksten uit zijn hoofd kende, waarvoor hulde. Omstreeks dfjkdfl uur vonden we het allemaal wel welletjes en zochten we ons bedje op. Zo eindigde dag 2 weer zoals die begon, namelijk geweldig. We verheugen ons al op dag 3.