b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_senioren_silvolde1_201901trainingskamp_tk20198.jpg

De tijd vliegt hier in Malaga en we zijn alweer aangekomen bij dag 3. Vandaag wederom een vol programma. Na een heerlijk ontbijtje maakte de selectie zich op voor een ochtendtraining. Op een nieuw complex waar we nog nooit eerder waren geweest werd er op het scherpst van de snede de training afgewerkt. De laatste puntjes werden op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet zodat iedereen klaar zou zijn voor de wedstrijd tegen Jodan Boys. Deze zal de volgende dag worden gespeeld.

Na de training weer snel de bus in omdat ’s middags 1 van de hoogtepunten voor de mannen zou plaatsvinden, namelijk het paintballen. Er werden 2 teams gevormd, jong tegen knap. Via meerdere wedstrijden zou er een winnaar uit de bus moeten komen. Ik weet niet of iedereen weet hoe hard de verfbolletjes op het lichaam komen maar ik kan je verzekeren dat dat geen pretje is. De meeste jongens kwamen dan ook bont en blauw terug waarbij team “knap” net iets minder blauwe plekken had omdat ze deze wedstrijd met een 6-0 overwinning hadden beëindigd.

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_senioren_silvolde1_201901trainingskamp_tk20199.jpg
In de tussentijd gingen de sponsoren fietsen in Malaga. De bedoeling was dat het fietsen met een korreltje zout genomen moest worden en dat we via zeer korte afstanden een paar leuke tentjes zouden bezoeken. Onze begeleider Jelle was daarvan op de hoogte maar meende toch even het hoogste punt van Malaga te moeten bezoeken. Na een berg beklommen te hebben, waarbij de Mont Ventoux in het niet valt, bereikten we inderdaad het hoogste punt van Malaga. Alleen kun je daar liggend op de grond van vermoeidheid niks meer van zien. Nadat we op subtiele wijze ons van Jelle hadden ontdaan hebben we toch nog een paar leuke tentjes kunnen bezoeken.

De selectie was ondertussen ook weer aangekomen in het hotel en we gingen ons opmaken (met lippenstift en zo) voor de terugblik van de eerste seizoenshelft in het Eurocafé. We zagen vele goals voorbijkomen en iedereen genoot van de mooie doelpunten die ertussen zaten. Iedereen zag ook verbeterpunten dus dat geeft hoop voor de tweede seizoenshelft. Na een paar (alcoholische) versnaperingen zocht men op tijd het bedje op want voor morgen stond de wedstrijd tegen Jodan Boys op het programma. Jodan Boys komt uit in de zaterdag hoofdklasse. Silvolde kan dus de borst natmaken. In een volgende update zal er een verslag komen van deze wedstrijd. Voor nu ‘saludos desde espana y hasta pronto’.