Rick Bouwmeister liet deze week de staf, spelers en club weten bezig te zijn met zijn laatste seizoen bij Spcl. Silvolde. De tegenwoordig in Doetinchem woonachtige Bouwmeister slaat na elf prachtige voetbaljaren een andere weg in. De 30-jarige Bouwmeister laat weten: "Ik heb elf prachtige seizoenen meegemaakt en uiteindelijk de top van het amateurvoetbal weten te bereiken. In die periode trainden we drie avonden per week." Bouwmeister, die onlangs ook voor zichzelf is begonnen vertelt verder: "Tegenwoordig moet ik voor mijn werk regelmatig één en soms twee avonden in de week op pad. Voeg daar nog twee trainingsavonden bij en dan blijft er niet veel tijd meer over. Al met al zijn het dus best intensieve jaren geweest."

alt

"Met het voetballen heb ik veel bereikt, nu wil ik dat ook gaan doen met mijn maatschappelijke carriere." Naar een andere club gaan of lager gaan voetballen gaat Bouwmeister vooralsnog dan ook niet doen. "De komende jaren zal de focus vooral liggen bij mijn eigen bedrijf en andere werkzaamheden", sluit Bouwmeister af.