b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

WEDSTRIJD GAAT DOOR!

Het weer kwakkelt gestaag verder. Het kan vriezen, het kan dooien. Wat dat betreft is er niet veel veranderd ten opzichte van vorig weekend. De rayonhoofden hoeven nog lang niet bij elkaar te komen en gaan verder met hun dagelijkse werk als molenaar, slootuitdieper en fierljepper. Maar er ligt wel een plan om voedselpakketten te droppen boven de Kroezenhoek. Wat is zeker? Komende zondag voetballen is zeker niet zeker.

Het eerste elftal krijgt zondag Hollandia op bezoek als het speelveld het toelaat. Voluit is de clubnaam Hoornse Voetbal Vereniging Hollandia. Hoorn ligt aan het Markermeer in Noord-Holland. Over de weg zo’n 175 kilometer van Silvolde. De roodwit gestreepte Hoornaren hebben na de winterstop flink te lijden van afgelastingen.

Wel kondigde de club  aan, dat m.i.v. volgend seizoen hoofdtrainer Charles van Altena na vier seizoenen de club gaat verlaten en wordt opgevolgd door Anand Jagdewsing. Hollandia staat in de middenmoot van de ranglijst met 21 punten uit 14 wedstrijden. In september ging de uitwedstrijd in Hoorn met 2-0 verloren, nadat Silvolde al in de tweede minuut, als gevolg van een verkeerde terugspeelbal, op achterstand kwam.

Bij Silvolde zijn Evert Römer en Wesley Althoff nog geblesseerd. De wedstrijd wordt misschien zondag gespeeld vanaf 14.00 uur op De Munsterman.