Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_senioren_silvolde1_20190310sdo_Medium.jpg

In een winderig Bussum heeft Silvolde niet voor een verrassing kunnen zorgen en verloor tercht van koploper SDO. In de beginfase wist Jorik te Kaat door te breken maar hij werd ten koste van een gele kaart gestopt. Na 20 minuten spelen kwamen de gastgevers op voorsprong. Doelman Olthuis ging bij dit doelpunt niet helemaal vrijuit.

In de tweede helft kon Silvolde niet echt een vuist maken en was SDO de betere ploeg. Silvolde zag na bijna een uur spelen nog wel een verlengde cornerbal op de lat belanden. Maar dat bleek een van de weinige wapenfeiten van de zwart-witten deze tweede helft.

Volgende week wacht op de Munsterman een klassiek 6 punten duel als het één plek boven Silvolde geklasseerde AWC op bezoek komt.

Opstelling:
Marco Olthuis; Lucas ter Maat; Pim Olthuis; Gijs Hakvoort; Mike van Aken; Roel Gebbinck; Alexander Tempels (67'Chiel Terhorst); Kelvin Meijer; Jorik te Kaat (74'Brian Hogeweide); Jaël Krosse; Roy Bouwman.
 

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
Klik hier voor meer foto's
 
 
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction