RKSV Minor - Silvolde-5
    Gemiste penalty: eindstand 0-0

Silvolde keerde in De Graafschap-bus uit Zundert terug met één punt. Dat hadden er ook drie kunnen zijn, maar ook nul. Er wordt wel eens gezegd dat het een wedstrijd was met wisselende kansen. Nou dit was er één. Op een koud en winderig sportpark Akkermolen zagen we inderdaad grote kansen over en weer, maar de bal kwam nooit in het doel. Daarom werd het zoals het begon: 0-0. Misschien had Silvolde wel wat meer verdiend, maar de grootste kans in de eerste helft was beslist voor de thuisclub. Silvolde-keeper Marco Olthuis redde prima op een inzet van Daan van den Broek, maar werd alsnog gepasseerd door de rebound. Gelukkig werd hij in de rug gedekt door broer Pim, die de bal voor de doellijn kon weghalen. Silvolde kwam vóór de rust niet verder dan een bal, die vanuit een hoekschop op de kruising waaide.

In de tweede helft kwamen er meer kansen voor beide teams. Joey van Beukering miste in kansrijke positie en Silvolde kwam goed weg toen Cas van den Broek met de bal alleen op Marco Olthuis kon aflopen, maar de Silvolde-doelman kwam als winnaar uit de bus. Even daarna wisselde Silvolde en kwamen Evert Römer en Jorik te Kaat in het veld voor Mats Hegman en Wout Blasman. Evert kopte net naast het doel van keeper Tom Magielse, maar tien minuten voor het einde kreeg Silvolde de grootste kans van de middag. Scheidsrechter Haico Michielsen floot voor een strafschop wegens hands van Moerse boy Leroy Daems.

RKSV Minor - Silvolde-13

Aanvoerder Jaël Krosse ging op elf meter achter de bal staan, maar via de doelman kwam de bal op de paal en de rebound van Wouter Ebbers werd door Magielse met de voet gered en door een verdediger weggewerkt. In de spannende slotfase ging Silvolde voor de drie punten, maar de beste kans was verkeken Eindstand 0-0. Tijd voor de winterstop!

Opstelling Silvolde:
    Marco Olthuis, Wouter Ebbers, Pim Olthuis, Gijs Hakvoort, Mike van Aken, Mats Hegman (Jorik te Kaat), Mathijs de Waard, Joey van Beukering, Roel Gebbinck, Jaël Krosse, Wout Blasman (Evert Römer).

Opstelling Silvolde:

Marco Olthuis, Wouter Ebbers (Jorik te Kaat), Pim Olthuis, Gijs Hakvoort, Mike van Aken, Roel Gebbinck, Ischa Krosse, Mathijs de Waard, Jaël Krosse, Wout Blasman (Mats Hegman), Joey van Beukering (Evert Römer).

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
    Klik hier voor meer foto's