Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_nabeschouwingen_nabeschouwing.jpg

Silvolde begon in Gorinchem tegen koploper Unitas met een basisplaats voor de 18-jarige Joris Bieleveldt. Assistent-trainer Theo Jansen kon in deze wedstrijd niet beschikken over de broers Krosse en Kelvin Meijer wegens blessures en Mats Hegman begon om dezelfde reden voorzichtigheidshalve op de bank.

Hoofdtrainer Dennis van Beukering zat niet op die bank. Zoals bekend is hij onlangs geopereerd. De laatste weken bewoog hij zich met krukken langs het veld, maar even een rustperiode is verstandig. Na een aftastend begin van beide partijen was de eerste kans voor Unitas meteen raak. Doelpuntenmaker was de sterke centrumspits Ansu Camara.

Na de tegentreffer drong Silvolde aan en was het verschil op de ranglijst op het veld amper te zien. Er kwamen kansen voor Wout Blasman en Wouter Ebbers, maar Unitas-doelman Ruud Verberk bleek uitstekend in vorm.

In de tweede helft ging Silvolde op dezelfde voet verder. In de 60e minuut kwam Mats Hegman dan toch in het veld en speelde een opvallende rol. In 20 minuten wist hij twee gele kaarten te scoren en Silvolde moest met tien spelers verder. Ook Silvolde-keeper Marco Olthuis bleek zijn vorm niet te hebben thuis gelaten. Unitas kreeg enkele flinke kansen, maar ook Silvolde kwam, ondanks de numerieke minderheid enkele malen gevaarlijk door. Het mocht niet baten. 0-1 verlies.


Opstelling:
Marco Olthuis, Wouter Ebbers, Gijs Hakvoort, Pim Olthuis, Maarten Cohen, Joris Bieleveldt (Mats Hegman), Roel Gebbinck, Mathijs de Waard, Jorik te Kaat (Evert Römer), Wout Blasman, Joey van Beukering (Mike van Aken).
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction