Het is alweer enige tijd terug. Om precies te zijn zondag 20 mei. We zijn op het terrein van v.v. Viod. Silvolde 2 is in de vorige wedstrijd bij SDOUC reeds kampioen geworden. Toch werd ook deze laatste competitiewedstrijd om 'des keizers baard' een bijzondere voor Silvolde 2

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_senioren_silvolde2_bertroynick_bertroynick12.jpg
Eerder schreven wij al een uitvoerig verslag over het stoppen van Bertroy Navis na zijn afscheid bij Silvolde 1. Ook Nick Huitink liet de redactie destijds weten met 'pijn in het hart' afscheid te nemen bij Silvolde 1. Als was het voor Nick nog wel eeb_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_senioren_silvolde2_bertroynick_bertroynick1.jpgn afscheid met een lang Heintje Davids Staartje. Want even opdraven in Silvolde 1 als ze hem nodig hadden, tot in Goes aan toe, kon hij maar moeilijk weigeren.

Het eerder beschreven stoppen van de beide heren bij Silvolde 1 maakt het voor de redactie wel iets makkelijker. In die zin dat we hier niet nog een keer een heel verhaal over hoeven neer te tikken. Ze zijn genoegzaam bekend. We hoeven hier slechts alleen het kampioenschap met Silvolde 2 aan hun palmares toe te voegen.

b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_senioren_silvolde2_bertroynick_bertroynick13.jpgZondag 20 mei dus. De uitslag van de kampioensploeg in deze wedstrijd  laten we maar even in het midden. Het was de laatste voor Bertroy Navis en Nick Huitink in een zwart-wit selectieteam.

Twee pure voetballiefhebbers die hun sporen in het Achterhoekse amateurvoetbal ruimschoots hebben verdiend. We willen bij deze beide heren bedanken voor alles wat ze de afgelopen jaren voor Spcl. Silvolde hebben betekend.

Bertroy en Nick bedankt!b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_senioren_silvolde2_bertroynick_bertroynick14.jpg