Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • IMG_0036
 • IMG_0036
  IMG_0036

  Afgelopen zondag mocht Silvolde 2 het thuis opnemen tegen Epe 2. Nieuwe competitie, nieuwe tegenstanders, nieuwe uitdaging. Kortom klaar voor wedstrijd nummer 2. Ik zal beginnen met de einduitslag 3-7. 

  Epe scoorde 3 maal uit een omhaal en 4 onhoudbare ballen in de kruising. Dit was een mogelijkheid maar niets is minder waar. Epe ging juist ontzettend goed om met de, door Silvolde, geboden mogelijkheden. Epe 2, voor ons een onbekende, is een goed voetballende ploeg met een prima wedstrijdbeleving. Dit gezegd hebbende gaan we verder met het wedstrijdverloop. 

  Misschien wel even leuk om te weten:
  Woensdag 26 september bracht een delegatie uit partnerstad Gronau een bezoek aan de gemeente Epe.  Dit jaar wordt het 40-jarige vriendschapsverband tussen beide plaatsen gevierd. Na de wedstrijd had ik even het idee dat ook wij een bijzondere vriendschapsband hadden met Epe.

  We begonnen allesbehalve scherp aan de wedstrijd. Een sterk Epe wist ons redelijk tegen te houden wat niet resulteerde in enorme kansen. Een schot dat binnenkant paal het veld weer in stuiterde was voor Silvolde een gelukje. Maar in de 26e minuut was het dan wel raak. Uit een corner van Silvolde wist Epe de 0-1 binnen te schieten. Restverdediging, goede omschakeling enz. waren aan Silvolde even niet besteed. Toch mogen we zeggen dat Silvolde wat kleine kansjes wist te creëren maar helaas niet tot scoren kwam. Vlak voor rust wist Epe zelfs de 0-2 aan te tekenen. Een stuk of 3 van onze verdedigers werden, binnen de16, op het verkeerde been gezet

  De rust duurde 15 minuten.  Zolang duurde het ook om met 0-5 achter te komen.  We hielpen Epe aan de doelpunten door dom balverlies. Persoonlijke fouten stapelden zich op. Als een soort boemerang kregen de spelers van Epe de bal steeds weer terug en zo heel slecht was het veldspel bij vlagen niet. We kwamen nog terug tot 2-5 mede door een terecht gegeven penalty. Maar al snel stond de 2-6 op het bord. Wederom een, alstublieft hier heeft u de bal, tegendoelpunt. Dennis wist de eindstand uiteindelijk op 3-7 te zetten. De oplettende lezers zal merken dat Epe tussendoor ook nog een keer gescoord had. 

 • IMG_0038
 • IMG_0038
  IMG_0038

  Bij deze wil ik Epe 2 nogmaals feliciteren met de overwinning en het 40-jarige vriendschapsverband met partnerstad Gronau. Wij likken onze wonden en gaan met opgeheven hoofd een nieuwe week in. Aanstaande zondag spelen we uit tegen Albatross 2. 


  Klik voor meer foto's

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik hier voor meer foto's
   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction