b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_2_20182019_Silvolde_2_2018-2019.jpg

Op 21 oktober speelde Silvolde 2 een mooie wedstrijd tegen de Bataven 2. De wedstrijd begon al goed en iedereen was gelukkig op tijd en zat al lekker in de wedstrijd. De trainer heeft de keuze gemaakt om de bespreking in Gendt te doen en we zijn dus al snel vertrokken.

Na een goeie en scherpe warming up waren wij er klaar voor om de 3 punten mee naar huis te nemen. We gingen met ze allen de kleedkamers in en luisterden naar onze trainer Nick Gries die een heleboel te vertellen had hoe we de tegenstanders aan gingen pakken. Iedereen wist natuurlijk dat we het goed moesten maken na de gestaakte wedstrijd tegen Columbia 2.

Na het eerste fluitsignaal begonnen we scherp aan de wedstrijd. We creëerden hier en daar wat kansen maar helaas waren we te slordig met de eindpass. Na 10 minuten en wat kansen wist Mo zijn tegenstanders te passeren en legde de bal af op Dennis. Dennis Ibra legt hem voor zijn linkerbeen en plaatste die bal onhoudbaar rechts in de hoek: 0-1 . De Bataven kwam steeds meer in de wedstrijd en begon langzaam ook steeds meer te voetballen. Maar al snel wist Ivar dat er wat moest gebeuren en dat doet die ook, want hij geeft een crosspass aan Dennis Ibra die met twee handen in de rug wordt geduwd in het 16-metergebied. Penalty!! Ivar eist de bal op en legt hem op de 11-meterstip. Hij kijkt goed wat de keeper doet en schiet die bal netjes in de linkerhoek van het doel, 0-2. De Bataven kwam steeds meer in de wedstrijd en kreeg wat kansen maar maakte het niet af. We bleven geconcentreerd en met respect voetballen, want dat toon je voor iedereen. We pakten het weer goed op met wat kansen maar helaas belonen we onzelf niet om er nog een binnen te schieten.

De scheidsrechter fluit, tijd voor rust. Na een lekkere warme thee en goeie aanwijzingen van onze trainer Nick Gries zijn we weer klaar voor de 2e helft.

In de 2e helft begonnen we goed aan de wedstrijd. Er werd goed gecoacht en we bleven eerlijk naar elkaar, want dat duurt het langst. Na een kwartier spelen liep het allemaal niet zo lekker meer en was het een beetje slordig. Er werden persoonlijke fouten gemaakt en persoonlijkheid toon je in je voorbeeldfunctie. We begonnen tegen de scheids te praten maar dat moeten we helemaal niet doen want de scheidsrechter heeft altijd gelijk, zelfs als jij er anders over denkt. We wisten met z'n allen dat er wat moest gaan gebeuren. We kwamen er niet uit en de irritaties begonnen toe te nemen bij Silvolde. Emotie hoort bij het spel, maar richt die niet op een ander.

We begonnen steeds meer te voetballen en kregen een aanval 'uit het boekje' maar helaas geen goal. Tot het moment dat Rik de bal krijgt en niet een niet twee maar drie spelers wist te passeren en de bal onder de keeper langs wist te krijgen, 0-3. We maakten mooie acties en complimenteerden elkaar maar spreek elkaar ook aan op ongewenst gedrag. De irritaties kwamen van de andere ploeg en ze wisten even niet meer wat ze moesten doen. We hebben de bal in de ploeg gehouden en de wedstrijd uitgespeeld. Met trots keren we terug naar Silvolde naar onze schone en opgeruimde accommodatie.

Wij hopen u volgende week zondag 28 oktober te zien op het sportpark de Munsterman in Silvolde voor de wedstrijd Silvolde 2  - Woezik 2  om 10 : 00.

Bedankt en tot volgende week !