b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_senioren_silvolde_2_bugsbunny.jpg

Deel 2
Vrijdagavond werd er een quiz gespeeld. Na 50 vragen over sport, curling, wetenschap en natuurlijk grondstoffen kwam team "binnenband" als winnaar naar voren. Ook werd de eerste seizoenshelft doorgenomen van 22.00 tot 05.00.

Zaterdag mocht Silvolde zich opmaken voor een sportieve dag. Na het ontbijt gingen de mannen van Ronald van Aken wederom het bos in voor een intensieve interval training. Het aansluitende paintball gevecht was een prooi voor team "veteranen " .

Onze trainer was zo sportief om verkleed als Bugs Bunny beschoten te worden door z'n hele elftal. Als een volleerd freerunner ging hij over muren en er zelf aan onderdoor. 25 van de 200 beschietingen troffen doel en een wandelende, trotse Picasso verliet tevreden het strijdveld.

Over de trainingsarbeid van de zaterdagavond kan ik, tegen mijn zin in, niets over zeggen.

Op de regenachtige zondag vertrok het 2e elftal moe maar voldaan richting Silvolde. Tijdens het schrijven van dit verslag is het 13.21 op zondag 13 januari. Dus het vervolg moet ik even gokken. We sluiten aan bij de nieuwjaarsreceptie van ons cluppie. Daarna schuiven we nog ff aan in café 't Centrum. We zijn dan weer helemaal klaar voor de 2e seizoenshelft.

Bij deze willen we Cor Poefjes van zalencentrum De Mol, Henny Klap en Wilfried met bedanken voor de gastvrijheid.

Deel 1
Donderdagmiddag rond 13.00 vertrok het 2e elftal richting Schiphol. Maar aangezien dat dat een heel end om was, zijn we rechtstreeks naar het altijd mooie Lemele gereden. Na een stevige lunch begaven de batavieren zich naar het trainingsveld. Het 2e elftal van Silvolde daarentegen bleef op locatie om zich te voorzien van drank en specerijen.

De kaarten werden geschud en voor we het wisten was het vrijdagochtend. Na een wel verdiende nachtrust en goed ontbijt werd er een bosloop afgewerkt. De oefenwedstrijd van de middag ging helaas niet door. Waardoor zowel de rust als eindstand het zelfde zijn gebleven.

Volgend verslag volgt.