b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_teams_jo09-01.jpg

Na eerst de teamfoto te hebben gemaakt wordt de reis ingezet naar Geesteren waar GSV de tegenstander is. GSV heeft afgelopen seizoen de competitie ongeslagen doorlopen en ging dan ook deze wedstrijd weer vol vertrouwen van start. Na 2 minuten stonden we dan ook met 2-0 achter doordat de tegenstander vel van start ging en wij er nog even in moesten komen. Na wat tactische tips vanaf de zijlijn kregen de zwart-witten wat meer grip op de tegenstander. Lovis, die net als op de trainingen de strijd met veel passie in ieder duel aan gaat en vaak ook als winnaar uit het duel komt maakt dan ook dik verdiend de 2-1. GSV blijft ondanks het goede veldspel van Silvolde gevaarlijk doordat er constant een speler van hun voorin blijft hangen ( in vakjargon ‘ balletjes afwachter’). Gelukkig weten Stijn W, Siem en Gijs hier wel raad mee en maken de diverse aanvallen onschadelijk . In een tegenaanval vlak voor rust maakt Fenn zelfs de 2-2, nadat Ozzy de bal snoeihard op zijn wang krijgt en onbewust een goede pass geeft. we gaan met een goed gevoel naar de ranja en er hoeft in de rust niet veel gesproken te worden, gewoon zo doorgaan!

Na de rust pakken we door en wordt er prima gespeeld, kort gedekt en geknokt voor ieder duel, dit is voetbal! Stijn N maakt uiteindelijk de terechte 2-3 en de voorsprong is daar. Toch is te merken dat het onschadelijk maken dan de spitsen van GSV veel kracht kost en hier en daar komen we dan ook net een stapje te laat en kan GSV hier optimaal van profiteren en maken zelfs 2 goals op rij waardoor we weer op achterstand staan. Tijdens de time-out nog een laatste peptalk, wat traantjes wegpoetsen en nog 1 keer de mouwen op stropen gaan we het veld weer in. Toch is het GSV die weer scoort en ogenschijnlijk de wedstrijd beslist door 5-3 te maken. We gaan achterin 1 op 1 spelen en vol op de aanval, Fenn dribbelt langs de lijn en speelt 3 man uit en versiert uiteindelijk een corner. Stijn W weet vanuit een corner met buitenkant grote teen de bal bij de eerste paal erin te draaien en er is weer hoop. El gooit ziel en zaligheid in een paar mooie acties maar heeft niet het geluk waardoor de bal net langs de verkeerde kant van de paal zoeft. Liam blijft koeltjes en verovert weer een bal op het middenveld en passt op Ozzy die onfortuinlijk geraakt wordt door de tegenstander, helaas wordt deze overtreding niet gezien en kan de tegenstander weer in de aanval, maar daar is Gijs Zoet weer die voor de 38ste keer red op fenomenale wijze, hij werkt de bal met katachtige reflexen van de doellijn. Helaas is het tijd en kan de strijdbijl opgeborgen worden.

Knap gestreden allemaal en op naar de volgende wedstrijd!!