Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_jo9-2_19-20-JO9-2_Teamfoto_juich.jpg

Na 3 gewonnen wedstrijden op rij vertrok de JO9-2G vanmorgen vol goede moed richting Aalten. We spelen vandaag tegen de JO9-4 van AZSV. Eerder in het bekerseizoen versloegen we met overtuiging de JO9-5, dus op de parkeerplaats zijn er al grootse verhalen over de aanstaande wedstrijd.

Eenmaal omgekleed, verloopt het allemaal wat rommelig. Ons wedstrijdveld is nog bezet, geen goals tot onze beschikking en het is wel belangrijk dat onze ‘mascoach’ een goed plekje heeft langs de lijn. Nu zullen jullie vast allemaal denken wat is dan toch een ‘maschoach’… nou dat is onze Dribbel, Dribbel is geen mascotte, maar ook geen coach, het is de combinatie ervan, dus erg belangrijk dat hij goed in het zicht ligt!

Nou vooruit op naar de wedstrijd, nadat we bij 3 goals weg zijn gestuurd om nog even keeper Siem in te schieten, moet het gaan gebeuren tegen de jongens van AZSV JO9-4. Helaas... na zo’n 5 minuten spelen is het gevoel van ‘we maken een kans’ veranderd in ‘jongens maak de verliespartij niet te groot’… Waar we afgelopen week fantastisch getraind hebben, waarbij iedereen zijn mannetje staat en er goed samengespeeld wordt, is het vandaag futloos. We lijken zelfs wel bang voor de tegenstanders… Na 5 minuten staan we dan ook al met 3-0 achter en geven we Mika de taak om als stoorzender te spelen op de gevaarlijkste speler van AZSV. Een jongen die een kop groter is en een schotkracht heeft waar JO13-spelers U tegen zeggen!

Dieke zorgt dankzij goed stoorwerk voor paniek in de verdediging van AZSV, ze raken zo van slag dat de bal in eigen goal geschoten wordt, 3-1! Voor een echte opsteker zorgt het niet, want de grote jongen van AZSV neemt zijn team op sleeptouw en scoort er lustig op los, maar waar Mika verdedigend vandaag geen antwoord heeft, heeft ze dit aanvallend wel! Met een soloactie langs de lijn brengt ze de ruststand op 6-2.

In de rust hebben we het over het slappe spel. Zijn we dan bang voor de tegenstander of hebben we vandaag de slaap gewoon even niet uit?! Al snel komt de aap uit de mouw en geven een aantal spelers toe dat ze toch wel een klein beetje bang zijn voor de jongens uit Aalten. Ze schieten wel erg hard en je zal er maar door geraakt worden…

Dit uitgesproken te hebben en samen afgesproken te hebben dat Anthony, alias de Jack Russel, de grote jongen oppakt, stappen we het veld weer op.

En waar we ons de eerste helft de kaas van het brood lieten eten, staat er de tweede helft een compleet andere JO9-2 op het veld! Er wordt hard gewerkt, druk gezet, duels worden gewonnen en Anthony heeft de grote jongen in zijn broekzak! Het spel van AZSV is compleet ontregeld en we komen terug tot 7-4! Kansen op meer waren er zeker en met een klein beetje geluk was er zelfs een gelijkspel mee naar huis genomen, maar helaas…

Met de complimenten van de tegenstander en een super goed gevoel verlaten we Aalten. We hebben vandaag niet gewonnen, maar dankzij de veerkracht in de 2de helft gaan we met opgeheven hoofd richting volgende week. Dan spelen we in Silvolde de kraker tegen VVG’25 JO9-2.

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction