IMG_6126

Vandaag stond de derby tegen VVG'25 op het programma. Eerder in de bekercompetitie wisten we hier al met 7-1 van te winnen, maar deze uitslag was toen behoorlijk geflatteerd.

Zonder trukendoos Kiewan en vechtmachine Anthony staan we deze morgen aan de start. Er wordt gekozen voor een 7 tegen 7 partij, zodat beide teams maar 1 speler aan de kant hebben staan. Binnen 5 minuten is het VVG'25 JO9-2 die de 0-1 achter Siem in het net schuift. Terborg/Silvolde is op dat moment nog bezig om op te warmen en het rijp van het gras af te trappen, oftewel futloos en zonder daadkracht.

Na 5 minuten vindt Anouk het welletjes en neemt het team mee op sleeptouw. Ze speelt knap haar tegenstander uit en schiet de 1-1 binnen! Daarna gaat het hard en kan Sven dankzij goed samenspel van het hele team aantekenen voor een loepzuivere hattrick, 4-1!! Waar de ouders van VVG denken dat het komt door het 'te kleine' speelveld, vonden de spelers van VVG dat de aanloop naar de 4-1 niet eerlijk ging. De bal was naar hun inzicht buiten de lijnen geweeest, maar helaas Marcella en Bianca werken volgens het boekje, dus we gaan rusten met een 4-1 voorsprong!

IMG_6147

De tweede helft zet het goede samenspel door. Mooie aanvallen worden afgewisseld met afstandsschoten van Gijs en samen zorgt het team voor een opmars naar 9-1. Maar hé, 9-2 klinkt natuurlijk net wat lekkerder in de mond, dus laten we de spits van VVG aantekenen voor deze uitslag en gunnen hem daarmee nog een extra zakcentje ;)

Een mooie overwinning vandaag met prachtig samenspel! Op naar volgende week voor de laatste najaarswedstrijd. We spelen uit in aller vroegte tegen DZC'68 JO9-8G.

@Koen Heuvels: bedankt voor de mooie foto’s!
    Klik voor meer foto's
    Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
    Klik hier voor meer foto's