Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • IMG_6126
 • IMG_6126
  IMG_6126

  Vandaag stond de derby tegen VVG'25 op het programma. Eerder in de bekercompetitie wisten we hier al met 7-1 van te winnen, maar deze uitslag was toen behoorlijk geflatteerd.

  Zonder trukendoos Kiewan en vechtmachine Anthony staan we deze morgen aan de start. Er wordt gekozen voor een 7 tegen 7 partij, zodat beide teams maar 1 speler aan de kant hebben staan. Binnen 5 minuten is het VVG'25 JO9-2 die de 0-1 achter Siem in het net schuift. Terborg/Silvolde is op dat moment nog bezig om op te warmen en het rijp van het gras af te trappen, oftewel futloos en zonder daadkracht.

  Na 5 minuten vindt Anouk het welletjes en neemt het team mee op sleeptouw. Ze speelt knap haar tegenstander uit en schiet de 1-1 binnen! Daarna gaat het hard en kan Sven dankzij goed samenspel van het hele team aantekenen voor een loepzuivere hattrick, 4-1!! Waar de ouders van VVG denken dat het komt door het 'te kleine' speelveld, vonden de spelers van VVG dat de aanloop naar de 4-1 niet eerlijk ging. De bal was naar hun inzicht buiten de lijnen geweeest, maar helaas Marcella en Bianca werken volgens het boekje, dus we gaan rusten met een 4-1 voorsprong!

 • IMG_6147
 • IMG_6147
  IMG_6147

  De tweede helft zet het goede samenspel door. Mooie aanvallen worden afgewisseld met afstandsschoten van Gijs en samen zorgt het team voor een opmars naar 9-1. Maar hé, 9-2 klinkt natuurlijk net wat lekkerder in de mond, dus laten we de spits van VVG aantekenen voor deze uitslag en gunnen hem daarmee nog een extra zakcentje ;)

  Een mooie overwinning vandaag met prachtig samenspel! Op naar volgende week voor de laatste najaarswedstrijd. We spelen uit in aller vroegte tegen DZC'68 JO9-8G.


  @Koen Heuvels: bedankt voor de mooie foto’s!
  Klik voor meer foto's
  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
  Klik hier voor meer foto's
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction