Team JO11-2

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_teams_jo11-02.jpg

Het is vroeg dag voor JO11-02 en niet iedereen heeft hier zin in maar we moeten vandaag op de foto.

Voordeel; we zijn al omgekleed als we in Zevenaar aankomen want DCS is onze tegenstander vandaag. Guus en ik zijn als eerste op locatie of dat nu een voordeel is valt te betwijfelen want de praatgrage ontvangst heeft mij ongeveer 10 keer gezegd dat de kleedkamer op slot gaat en dat de ranja klaar staat in de rust. Beste kerel hoor en ik vind het altijd wel wat hebben die persoonlijke benadering. We gaan vandaag zien of de eerste techniek-training al wat heeft opgeleverd. Het weer is niet onaardig, in mijn geheugen stond dat het wat slechter zou zijn maar dit is prima voor de jongens in het veld en voor de ouders aan de lijn. Mijn geheugen zal ik nu verder moeten aanspreken want mijn aantekeningen liggen nog steeds in Zevenaar. Daarom een wat korter en algemener verslag vandaag en Ik zal proberen het naar waarheid in te vullen en alvast sorry voor diegene die ik vergeet om credits te geven.

De basis staat en we starten om 9:30, het is nog relaxed, balletje gaat rond aan beide zijden komen we een paar keer over de middenlijn. Als het tempo wat wordt opgevoerd zien we dat ze in de verdediging de gedachten er wel bij moeten houden. Toch komen we met op achterstand. Ik weet nu niet meer wanneer wij hebben gescoord maar zoals ik het mij herinner zijn we redelijk gelijk op gegaan in de wedstrijd. Waar we nog wat op kunnen trainen is wellicht het aannemen van de hoge ballen. Het is niet makkelijk om een bal uit de lucht onder controle te krijgen maar nu raken we de bal vaak kwijt als hij van de schoen of het been stuitert of we gooien ons been als een dansmarietje in de lucht, sierlijk maar niet altijd effectief. Afgezien van dat is er wel gescoord; uit mijn hoofd zeg ik dat Nathan meerdere goals op zijn naam heeft kunnen zetten in de eerste helft. Met de rust ging het nog steeds gelijk op. Als we naar de kleedkamer lopen wordt er onderling behoorlijk gemopperd, misschien wel begrijpelijk omdat er meer in zit maar verhaal in de kleedkamer is duidelijk. Niet op elkaar liggen zeuren gewoon voetballen als een team.

In de 2 helft is het Jamie die direct scoort hier had ik niet eens de tijd om de pen te pakken. Zo stonden we op een gegeven moment met 4-5 voor. Volgens mij was dit nog met een goal van onze keeper in de eerste helft. Ja, Senn heeft meerdere talenten. Richting het einde loopt het niet goed genoeg om de voorsprong vast te houden. De gelijkmaker komt van ver en gaat met een boog over Ruben heen. Niets aan te houden hier hadden de armen van “Inspector Gadget” goed geholpen. Zelfde geldt eigenlijk voor de laatste bal we geven Zevenaar de kans op te schieten en is het weer zo’n zelfde boogbal die erin gaat. 6-5 is de Eindstad van Jo11-2 in Zevenaar. Zonder aantekeningen kan ik in ieder geval dat het een leuke pot was die we hadden moeten winnen.