Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

Team JO11-2

JO11-2.jpg

Vandaag moeten we tegen Pannerden in eigen huis. Gelukkig niet zo vroeg als vorige week. Wel zijn we ruim op tijd op het veld en kunnen we lekker een oefening doen om erin te komen. We hebben een compleet team met genoeg wissels. Na wat ingespeeld te hebben zien we onze tegenstander aankomen. Yep, het zijn meiden en geen kleintjes. Verbaast mij dat ze bijna op de laatste plaats staan. De jongens denken dat het een makkie wordt aangezien zij onderaan bungelen maar Stan helpt ze even uit de droom en geeft duidelijk aan dat ook deze wedstrijd nog niet gespeeld is. 

We gaan beginnen, eervolle vermelding, Maarten is scheidsrechter vandaag. Volgende vermelding is ook voor Maarten, die na enkele minuten al naar de grond gaat. Hij ging namelijk door zijn enkel, niet fijn natuurlijk maar vanaf de kant een komisch gezicht. Iemand die valt zonder dat hij zelf tot 1 van de teams behoort. Ik hoop niet dat je er al te veel last van houdt. De dames van Pannerden dus. Met die lengte hebben ze een behoorlijke snelheid ten opzichte van onze boys. Nathan is vandaag onze showman, mooie moves maar we zijn wel bezig met een wedstrijd en het zijn de doelpunten die tellen. Zijn eerste optreden resulteert nog niet in een goal. Even later nog eens maar nog geen goal, een schot van Rick wordt gestopt door de keeper. Senn staat de eerste helft in de goal en komt goed uit om de ballen van de dames tegen te houden. Een volgende kans komt van Levi, het blijft bij een kans. Net zo als de goede combinatie van Dogac en Nathan. Ze zitten wel aan de goede kant maar een afronding is er niet. De dames ruiken een kans. Na de 15 minuten break hebben we het e.e.a. gewisseld. Thimo schiet over na een goed genomen corner van Lucas. Het is allemaal te slordig om het af te maken. Geen goede pass en te langzaam. Dan pakt Pannerden de kans, Daan G. kan het niet meer met een sliding voorkomen. Het is 0-1. Die komt hard aan. Silvolde weet kort daarna eindelijk een kans te verzilveren. Lucas maakt het weer gelijk 1-1. Maar dit is niet de ruststand. Pannerden maakt de 1-2, een goed schot. Daarna zit onze ploeg weer te rommelen voor de goal zonder het af te maken Thimo schiet, een corner, gillende meiden, Lucas schiet.....naast. Toen was het rust. 

Na de ranja wordt Rik in de goal gezet, bij de eerste actie van Pannerden gaat de bal voor de goal langs. Thijs vanuit de achterhoede naar voren maar weet het ook niet af te maken helaas. Een goede actie van Willem zorgt nog steeds niet voor de gelijkmaker. Jaja, onderaan de ladder staan betekent niet dat je niet kunt voetballen. Ook Levi schiet naast. De kansen die Pannerden krijgt benutten ze wel als zij weg zijn dan is er voor onze jongens geen lopen aan. 1-3. Een goede harde trap. We hebben de time out nog niet gehad dus er is nog tijd maar om eerlijk te zijn zie ik het niet gebeuren. Rick die op aanwijzing van vader goed uit de goal komt stopt zo meerdere ballen. Niet alleen met uitkomen houdt hij een bal tegen maar ook met een soort van Karate trap zorgt hij dat de bal er niet ingaat. Dit was op eigen initiatief hier kun je geen aanwijzing voor geven. Thijs, Dogac en Daan D. proberen voorin nog wat te bewerkstelligen maar ook hier gaat het mis. Rik kan ook niet alles tegenhouden natuurlijk en een rebound bal vindt toch het net.  Het is 1-4. Nu zijn de 15 minuten voorbij, eigenlijk heb ik liever dat we gelijk stoppen want het ziet er niet naar uit dat we nog gaan winnen. Omdat we natuurlijk genoeg spelers hebben wisselen we er wat. Het helpt niet want Pannerden maakt 1-5, de dames zijn blij. Dan blijkt na een minuut of 10 dat wij meer wissels hebben dan in de vorige 15 minuten dat is gek. Klein tel foutje, snel eentje bij. Niet dat het heel veel uit maakt want we verzuimen goals te maken. Balen, voor mij misschien maar de jongens liggen er niet wakker van want zij dansen gewoon weer hun Fort-nite dansjes. Laten we maar zeggen het is een unieke ploeg die JO11-2. 

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction