Team JO11-2
b_330_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_jo11-2_JO11-2_Teamfoto.jpg

Vandaag mochten we na toch een paar weken van slecht weer gelukkig weer de wei in. We moesten vandaag uit spelen tegen SDOUC. Op voorhand leek het makkelijk zij zijn laatste wij stonden vierde. Maar niets bleek minder waar. Woensdag op de training hadden we al een gevoel dat onze jongens en meid te lang niet hadden gevoetbald. Maar goed iedere wedstrijd is anders dus vol goede moed gingen we naar Ulft.

De trainer van SDOUC en wij hadden beide drie wissels daarom hebben we met een mannetje meer gespeeld vandaag. We begonnen de wedstrijd goed met Finn als rechts half Floortje en Luite Centraal op het middenveld, op links Liam en voorin Ryan en Fenn.  En het slot op de deur waren vandaag Kay, Siem en Gijs.

De eerste 5 min. waren voor ons en we hadden een paar kansen voor Ryan, Fenn en Luite. Maar Oww Oww wat waren we onrustig aan de bal. De wedstrijd kabbelde rustig voort en door een foutje achterin kregen we zomaar de 1-0 tegen. Hop niets aan de hand schouders dr onder en door buffelen. Dat deden we ook buffelen,  rommelig spel maar wel doorgaan. We wisselden Stijn erin als diepe balvaste spits. En Hidde op het middenveld dr bij. We kregen toch nog best wat kansen maar het bleef onrustig. Fenn had een paar goede voorzetten en mogelijkheden Finn pikte de bal mooi op aan de achterlijn en dribbelde goed naar binnen alleen die verrekte keeper die pakte de bal prima. Na een afgeslagen corner lette Liam goed op pikte de bal prima op vanaf de 2e lijn dribbelde en krulde hem rechts in de kruising.  Wat een mooi doelpunt!! Floortje stond haar mannetje op het middenveld weer na haar blessure en had zoals ze zelf zegt geen pijn meer. Luite kreeg nog even een bal op de oren met ongeveer 100km per uur. Ijszak dr op en na de rust dr weer in.

In de rust gezegd jongens blijf eens rustig aan de bal. Dan komen we een stuk verder.

De 2e helft begon vrij hard. Finn in een botsing met de tegenstander er werden kennelijk wat woorden gewisseld maar uiteindelijk handjes schudden en door. Kay kreeg nog een tik op de voet even langs de kant en dan weer volle bak dr aan.  De tweede helft ging het wat beter waren iets rustiger maar nog steeds best rommelig. Zodra wij een doelpunt maken en op voorsprong staan gaan we ook in een keer veel beter voetballen. De bal werd van rechts voorgegeven, kwam bij Floortje en die mikte de bal perfect in de goal 2-1 voor yes!

Dat gaf onze kinderen vertrouwen je zag gewoon dat de combinaties vanaf het middenveld met Liam, Floortje, Finn en voorin  Fenn, Ryan, Luite en Stijn ineens veel beter gingen. We kregen ineens genoeg kansen en gaven zelf helemaal niks meer weg. Uiteindelijk kwam de verlossende 3-1 die Luite maakte. SDOUC probeerde het nog met nog meer mensen voorin maar Siem en Kay hielden de boel goed op slot.

Weer een overwinning nog ongeslagen!!
9 punten
Wat willen we nog meer !