Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_e3_20172018_JO11-3.jpg

Vandaag moet JO11-3 tegen de koploper DZC uit Doetinchem. Aankomend bij het nieuwe complex van DZC worden we zoals altijd netjes bij de ingang geïnstrueerd en duiken we het mierennest in. Mooi hoor een nieuw gebouw maar het is een gekkenhuis, de parkeerplaats bomvol en zo ook de kleedkamers die duidelijk berekent zijn op één elftal en niet op twee elftallen zoals bij ons het geval is. Maar goed, we trekken het zwart – wit aan en begeven ons al modder – ontwijkend richting veld 2. De Warming up moet aan de zijlijn aangezien men nog volop aan het voetballen is op de velden.

Vanaf de start van de wedstrijd zien we al dat het geen gemakkelijke wedstrijd gaat worden, tuurlijk gaan we voor winnen maar belangrijker is dat we proberen een punten regen tegen te gaan.  Helaas is de 0-1 snel een feit maar we zien ook kansen voor Silvolde, een mooie trap van keeper Nathan komt bij Anil en als die voor het doel komt…... Sil geeft ook een prachtige hoge voorzet op Anil, echt één uit het boekje maar de bal mist het doel. DZC laat het er niet bij zitten en weet de voorsprong uit te bouwen naar 0-2.  Ondanks dat we wellicht niet van winnen uitgaan zien we toch dat Silvolde voldoende druk kan bieden maar even het geluk van een doelpunt mist. Mike draagt ook zijn steentje bij voorin en als Anil het weer eens probeert lijkt het van afstand zelfs een doelpunt. Daar waren de Silvolde-ouders iets te vroeg met juichen. Nathan hoeft zich niet te vervelen onder de lat en hij weet behoorlijk wat ballen van zich af te slaan. Vanuit een mooie doeltrap komt de bal weer voorin en wordt het werken beloond met een doelpunt van Mike 1-2. Bas en Tycho hebben de handen vol om de jongens op de juiste plek te zetten en te zorgen dat Doetinchem niet de kans krijgt om weg te sprinten. De opvallende roze handschoenen van Jet doen vermoeden dat ze iedereen met liefde behandelt maar schijn bedriegt want ze pakt de grote jongens van Doetinchem hard aan en ze vecht om de bal aan de voet van Silvolde te houden. Voor de rust heeft Anil nog enkele kansen en ik moeten zeggen dat ik nog wel getracht heb om de bal erin te schreeuwen maar dit is niet gelukt. De ruststand van 1-2 tegen de koploper is echt niet verkeerd. 

Het was uiteindelijk mooi geweest als ze dit hadden kunnen vasthouden in de tweede helft maar dit is niet gelukt. De 1-3 kwam snel na de start en ondanks dat we een corner van Doetinchem fantastisch weten uit te verdedigen komen we van 1-4 toch op 1-5 terecht. Silvolde laat het er zeker niet bij zitten, er gaan ballen naast, voor het doel langs en over maar erin zit niet in het palet. Sil heeft ook nog een prachtige kans maar ook dit lukt niet. Anil weet uiteindelijk nog wel een keer het doel te vinden en maakt de 2-5. Een prima eindstand zeker als we van de trainers van Doetinchem horen dat hun spelers alle zeilen bij hebben moeten zetten om te winnen. Ik heb genoten van een mooie wedstrijd soms wellicht wat (te) luidruchtig maar ben bang dat ik te dik wordt als ik het opkrop. Nog een fijn weekend.

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction