b_350_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_jo11-3_19-20-JO11-3.JPG

Vandaag mochten de toppers van de JO11-3 weer op bezoek bij Concordia Wehl. In de allereerste wedstrijd in de beker hadden we van deze jongens en meiden met 1-9 gewonnen. Maar iedere wedstrijd is anders en dus moesten we vanaf het begin scherp zijn. Vanwege blessures van Hidde, Jorn en Daan kwamen Tom en Eyup van de JO11-4 ons versterken.

De wedstrijd begon en vanaf de aftrap zaten we er kort op en na 3 minuten stonden we al 0-2 voor door goals van Tahsin en Enes. Daarna kwam de wedstrijd wat meer in evenwicht en kwam Concordia ook veelvuldig op onze helft zonder echte kansen. Wij bleven de bovenliggende partij, maar omdat de eindpass vaak niet goed was werd er in de eerste helft niet meer gescoord en gingen we met 0-2 de rust in.

In de rust werd iedereen eraan herinnerd in positie te blijven en het hele veld te gebruiken. Aan het begin van de tweede helft zag je dat de jongens dit goed deden en hierdoor ontstond veel meer ruimte om te voetballen. We combineerden heel goed en de bal ging veel beter rond dan in de eerste helft. Hajk, Eyup en Levi scoorden en we stonden 0-5 voor. Het feit dat er 5 verschillende doelpuntenmakers waren was symboliserend voor het feit dat we het echt samen deden met goed samenspel. Door goals van Tahsin en Jonie gingen we met 0-7 de time-out in.

Dit was de eerste time-out dit seizoen waarin ik alleen de wissels hoefde te doen. Alles ging goed en iedereen deed wat hij moest doen. Een paar kleine individuele aanwijzingen en we gingen weer vrolijk verder met mooie aanvallen. Ali had er nog wel zin in en scoorde in het laatste kwartier nog 4 keer. Ook Eyup scoorde nog een goal, maar toch kregen we nog een tegengoal. Tom liep per ongeluk tegen de bal in en die verdween in eigen doel. Kan gebeuren natuurlijk en zo beloonde Tom de goede wedstrijd die hij speelde toch nog met een goal. De eindstand was dus 1-12, zeker met een 0-2 ruststand een uitstekende uitslag.

Volgende week verwachten we weer veel doelpunten want we spelen weer tegen DZC om 9:45 in Silvolde. In de beker eindigde deze wedstrijd in 16-1 voor ons, dus het wordt een behoorlijke uitdaging om dat te verbeteren. Tot dan!