Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_junioren_JO131_jo131daisy.jpg

Vandaag stond er voor de JO13-1 geen wedstrijd op het programma. Hier baalden de spelers en de begeleiding natuurlijk ontzettend van want er is niets mooiers dan zaterdag op het veld staan. Wel gaf dit de mogelijkheid om een leuke teamdag te organiseren waarbij teambuilding en plezier voorop stonden. Waar de JO13-1 de afgelopen tijd al heeft laten zien op de trainingen en wedstrijden dat het een prachtig seizoen kan gaan worden, blijft het natuurlijk een feit dat 2 clubs elkaar gevonden hebben en dat de spelers elkaar nog niet allemaal goed kennen. Een mooie dag om hier een beetje verandering in te brengen.

Er werd begonnen met een speedsoccer toernooi in het Sourcy Center in Zieuwent. Het team, inclusief begeleiding was opgedeeld in 4 teams.

Tijdens de wedstrijden was te zien dat plezier en winnaarsmentaliteit elkaar snel troffen. De een wilde alle wedstrijden winnen terwijl de ander het speedsocceren niet zo serieus nam.

Een prachtige ontwikkeling waarbij uiteindelijk toch bleek dat iedereen veel plezier heeft gehad ongeacht de resultaten. Na de wedstrijden in het Sourcy Center waarbij de nodige panna’s uitgedeeld waren en ook de begeleiding meermaals was uitgelachen om hun soms behoorlijk lompe optreden in het veld, gingen we terug naar de club.

Op de club hebben we de buiken goed gevuld en vervolgens zijn we overgegaan tot het volgende onderdeel. Een opdracht waarbij we elkaar een stuk beter hebben leren kennen.

De spelers van Silvolde en Terborg gingen elkaar interviewen in tweetallen. Ze stelden elkaar 5 vragen, de vragen gingen over voetbal maar ook over andere interesses en bijvoorbeeld over school. Nadat de interviews waren afgenomen was het de bedoeling dat iedereen voor de hele groep iets over een ander ging vertellen. Wat was dat een groot succes!! Alle 13 spelers hebben fantastisch gepresenteerd. Er werden serieuze vragen gesteld maar er werd ook veel gelachen. Goed om te zien dat iedereen veel respect voor elkaar heeft.

Als afsluiting hebben we een heerlijk ijsje gegeten bij onze top sponsor Daisy’s. We willen Daisy’s (Twan) hiervoor ontzettend bedanken, de ijsjes waren verrukkelijk!

Na een zeer geslaagde dag kunnen we als begeleiding terugkijken op een goede start. Er zijn tot nu toe wedstrijden gewonnen maar ook verloren, een ideale situatie waarbij we ons als team, individuele speler en begeleiding kunnen ontwikkelen. Het belooft een gezellig en leerzaam seizoen te worden, op naar volgende week!
b_850_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_junioren_JO131_jo131teambuilding1.jpg

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction