b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_pupillen_jo13-1_IMG_1256.JPG

Terborg/Silvolde JO13-1 heeft vandaag weer goede zaken gedaan. Na de overwinning van vorige week (1-3 op VVO) stond vandaag de wedstrijd tegen DCS op het programma.

Aangezien de tegenstander van vandaag ook het prachtige geel droeg, mocht Terborg/Silvolde aantreden in mooie oranje shirts. Het nieuwe oranje begon, na een goede warming-up prima aan de wedstrijd. Al snel scoorde onze spits Per de 1-0.

In de kleedkamer, vooraf aan de wedstrijd werd afgesproken dat we in de eerste helft alles zouden geven zodat we bij rust al een luxe voorsprong op het scorebord hadden staan. Natuurlijk een prachtig voornemen maar de uitvoering is nog veel belangrijker… Na de snelle 1-0 drukte het team door. Nog voor rust stonden de 2-0, 3-0 en 4-0 op het scorebord, het plan werkte! De uitblinkende speler aan Terborg/Silvolde zijde was Kaan. Hij verdeelde het spel goed waardoor onze aanvallers veel ruimte kregen om goede goals te scoren.

Scoreverloop voor rust:
1-0    Per
2-0    Per
3-0    Mohammed
4-0    Per

Na rust werd de nadruk vooral gelegd op het voetballen van achteruit, Dit lukte redelijk waardoor we tot een aantal grote kansen kwamen. Helaas was de afronding niet altijd even goed. Ook DCS probeerde iets terug te doen maar het hard werkende middenveld en de goed gepositioneerde verdediging wisten de doelpunten telkens te voorkomen. De trainers van de tegenstander riepen zelfs een paar keer als onze laatste man Viggo de bal weer eens onderschepte na een goede aanval van DCS: ‘’ Daar heb je hem weer!’’.

In de laatste minuut wisten we toch nog een goede goal te scoren. Uit een mooie voorzet kon Ayberk de bal netjes binnen koppen. Eindstand: 5-0!

Een goede prestatie, veel goals en ook veel leermomenten. We zijn trots op het team. Op naar volgende week. Dan spelen we in Silvolde tegen Eerbeekse Boys. Tot dan!

Scoreverloop 2e helft:
5-0    Ayberk

Ps: Brigitte bedankt voor het maken van de foto, ook de selfie konden we erg waarderen!!