Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_junioren_JO131_Zon_medium.jpg

Voor de JO13-1 van Terborg/Silvolde kan het seizoen eigenlijk niet beter beginnen. Na 5 wedstrijden staat de ploeg al met 12 punten. De verliespartij tegen Basteom was terecht maar zoals benoemd in het verslag van die wedstrijd zetten we onze vraagtekens bij de indeling van Basteom in onze klasse.  In de overige wedstrijden is de volle buit gepakt en hebben we ook goed voetbal gezien. Op naar de 15 punten. 

Vandaag is het tijd om te kijken waar we echt staan. Tegen Zeddam/Sint Joris JO13-1 hadden we al in de beker gespeeld, met uiteindelijk een 1-1 eindstand waarbij gezegd mag worden dat de ploeg uit Zeddam/Braamt de betere kansen had. 

Echter gingen we vandaag met goede moed richting Zeddam om de 3 punten op te halen en mee naar huis te nemen. We zijn als team gegroeid en er van overtuig dat we voor niemand bang hoeven te zijn. Het was een stuk frisser dan de afgelopen weken… maar voor de JO13-1 scheen de afgelopen weken toch echt de zon door de goede resultaten. Zou het na vandaag ook nog zo zijn? Na een korte maar krachtige wedstrijdbespreking in de kleedkamer, waarbij Dirk nog even liet weten dat zijn moeder zijn ROZE? ORANJE? RODE? schoenen had gepoetst (over de kleur zijn we het nog niet helemaal eens) wisten de jongens van Terborg/Silvolde wat hen te doen stond.  

Vanaf de eerste minuut was het duidelijk, alleen de 3 punten tellen vandaag en niemand doet ons wat! De verdediging stond als een huis en het middenveld bleef maar sleuren en hard werken. Ook mooie combinaties waren te zien waarbij vooral Sem de ballen goed aan het verdelen was. Met als resultaat een geweldig lobje over de verdediging van Zeddam/Sint Joris. Het afwerken van Per was ook subliem waardoor we bij rust met 0-1 voor stonden.  De buitenspelers kregen vandaag een speciale taak, dit volbrachten ze erg goed, ga zo door!  Zoals hierboven al beschreven was het echt geweldig wat de verdediging vandaag liet zien. Elk duel werd gewonnen, elke bal veroverd en ze waren voor niemand bang, KLASSE  MANNEN!! Hier kan de verdediging van die blauw-witten uit Doetinchem nog een voorbeeld aan nemen! 

In de tweede helft kwam Zeddam/Sint Joris een klein beetje beter in de wedstrijd maar door het vroege druk zetten van onze aanval en het harde werken van de verdediging en het middenveld kwamen we vandaag op mooie statistieken. 0 schoten op doel voor de tegenstander. Onze keeper Milan kon zijn kleding zo weer in de kast leggen voor volgende week, echter had hij het met de warming up al vies gemaakt, toen had hij aanzienlijk meer te doen. Ook in de tweede helft scoorde onze spits Per een prachtig doelpunt! Met als resultaat een goede 0-2 overwinning. 

Voor de JO13-1 is de zomer nog steeds niet voorbij, het zonnetje schijnt nog steeds en we pakken weer 3 punten. Waar je in de beker nog met 1-1 gelijk speelt, win je nu met 0-2. volgende week spelen we om 10:00 uur uit tegen v.v. Dieren. Ook dan hopen we dat de zon voor ons weer schijnt. Tot dan! 

 
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction