Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

jo13-01.jpg

In de eerste helft was het Zutphen dat de betere ploeg was. Met een verassende tactiek kregen ze veel kansen, voor rust scoorde het team dan ook de 1-0, op dat moment konden we dat helemaal niet onverdiend noemen. Zelf als het voor rust de 2-0 had gescoord mocht Terborg/Silvolde niet klagen. Dit gebeurde niet, de ruststand was 1-0.

De rust, het ideale moment om het een en ander om te zetten. Met een andere formatie gingen we de tweede helft het veld in. Dit pakte geweldig uit en Terborg/Silvolde kwam steeds beter in het spel. Het resulteerde in een doelpunt, gemaakt door Sem, een goed actie. 

We voelden dat er meer in zat dan een gelijkspel en gingen dan ook vol voor de overwinning. Niet lang na de 1-1 scoorde Sem opnieuw, 1-2!! Vanaf dat moment begonnen we echt te voetballen, mooie aanvallen en eindelijk weer het goede positiespel. We konden dan ook, na een goed uitgespeelde aanval de 1-3 maken, doelpuntenmaker: Ayberk.

Een matige 1e helft maar een sterke 2e helft. Mooi dat het team zich snel aanpast aan een andere tactiek. Weer 3 punten!! 

Volgende week spelen we in Terborg tegen Rijnland/Gelders Eiland, aftrapt 11:15 uur. Tot dan!  

 
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction