Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_junioren_JO131_opslippersjo13-1.jpg

Terborg/Silvolde JO13-1 weet ook haar 2e wedstrijd in de 2e klasse te winnen. Op papier leek RKZVC een moeilijk tegenstander. De ploeg uit Zieuwent eindigde in het najaar in de middenmoot van de 2e klasse. 

Na vorige week, de wedstrijd waar we met 5-1 wonnen van Longa gingen we vol vertrouwen naar Zieuwent. We vertrokken al om 08:15 uur, iedereen was deze keer op tijd en ze leken ook allemaal goed uitgeslapen. We mochten vandaag spelen op kunstgras. De bal rolde een stuk sneller en de zon scheen fel!! 

Het was echter voor de tweede keer op rij dat onze topaanvoerder Viggo de toss won, in de eerste helft hadden we dus weinig last van de zon.

Vanaf de eerste minuut was het duidelijk, RKZVC had maar 1 doel, dat was opbouwen van achteruit en mooi voetbal laten zien. We wisten dit goed te tackelen. Op het juiste moment druk zetten, strijd en passie in de duels, gewoon DEURDONDEREN!!!

Bij rust was de stand al 0-3, wie er in de eerste helft scoorde weet ik niet. Alle doelpuntenmakers zal ik verder in het verslag benoemen. 

In de tweede helft bouwden we de stand uit. Het was RKZVC dat in de eerst minuten na rust fel uit de kleedkamer kwam. Uit de tegenstoot waren wij gevaarlijk en konden we de 0-4 maken. Zoals altijd kwam Yada 's ochtends aan op de slippers, hoe koud het ook is, Yada draagt slippers. Die vergeet hij nooit aan te doen, zijn scheenbeschermers vergeet hij eerder! 

Doorgaan tot de laatste minuut, geen tegendoelpunten en werken aan het doelsaldo. Mooie counters en goed druk zetten leverde uiteindelijk een dikverdiende 0-8 overwinning op. 

 
Doelpuntenmakers:
Daan 3x
Viggo 
Dirk
Mohammed
Ayberk
Maik
 

Zoals de coach van de tegenstander vertelde: jullie zaten er fel op. Je hebt een mooi team!  We mogen ontzettend trots zijn. De trainingsopkomst is goed, de jongens spelen als een team: positief en gedreven! 

 
Volgende week spelen we een oefenwedstrijd in Terborg tegen vv DEO. Aftrap 10:30 uur. Tot dan!
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction