Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_pupillen_jo13-1_jo13hasselt.jpgEen onvergetelijk weekend in Hasselt, dat mogen we wel stellen. Om al die onvergetelijke momenten nooit meer te vergeten hierbij een verslag aan de hand van foto’s. Want foto’s zeggen natuurlijk veel meer dan woorden. 

Vrijdag 19 april 2019

Op 19 april reisden 13 spelers en 6 begeleiders van de JO13-1 van Terborg/Silvolde af naar Hasselt om er een geweldig weekend te maken. Het eerste combinatieteam dat op toernooi gaat. Al weken van te voren spraken de spelers en leiding er over, de auto-indeling was gemaakt en alles was ingepakt. Om 16:00 vertrokken we, de reis duurde uiteindelijk ongeveer 3 uurtjes, geen enkele file en veel plezier onderweg.

Na de reis gingen we inchecken op het sportpark van RC Hades, dit was niet het complex waar we onze wedstrijden gingen spelen, dat deden we op het complex van Zonhoven United. Na het inchecken gingen we naar de school, hier kregen en een lokaal toegewezen waar we konden slapen. Voor Arthur was dit een grote schok want hij was de accommodatie van vorig jaar in Limburg gewend waar we bedden hadden en apart konden slapen!

Onze slaapplekken waren in orde en we konden gaan eten om vervolgens natuurlijk een bezoek te brengen aan de Mc Donalds in Hasselt.

Klik hier voor de rest van het verslag en hier voor een een kort filmpje

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction