Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • 20180324 SilvoldeJO15-2-Dinxperlo JO15-1-6
 • 20180324 SilvoldeJO15-2-Dinxperlo JO15-1-6
  20180324 SilvoldeJO15-2-Dinxperlo JO15-1-6

  Tsjonge, als we opstaan is de zon al op. En de temperatuur is zelfs boven het vriespunt. Dat hebben we een tijdje niet gehad. Dat betekend dus dat we vandaag weer eens naar een wedstrijd gaan kijken bij de JO15-1. De Russische beer heeft ons veel te lang bezig gehouden. Tijd voor de Silvoldse beren, niet van die gevaarlijke hoor…

  Veld 3 is ons terrein voor vandaag.Als iedereen op het veld staat kan de scheids zijn stopwatch starten en de eerste helft begint. De eerste paar minuten gaan de reuzen uit DInxperlo goed van start. Maar daar raken we niet van onder de indruk. Even uit laten razen, ze hebben zeker even stil gezeten in de auto. Langzamerhand komen we steeds beter in ons eigen spel, de passes komen goed aan. Ook weten we steeds vaker de vrije man te vinden. En na 10 minuten geeft Murat een keurige voorzet die Jesse gewoon niet wil missen. De keeper kan gaan grabbelen: 1-0. En daar blijft het niet bij. Zes minuten later kan de scheidsrechter weer naar het midden wijzen als we de 2-0 laten aantekenen. Helaas heeft de razende reporter niet gezien wie de als laatste zijn schoen tegen de bal heeft gedrukt. Het hele team is lekker op stoom geraakt. Ook onze keeper is lekker alert en weet met een geweldige reflex te voorkomen dat hij moet vissen in het net. En als Jelle de bal weer op Jesse weet te leggen vindt hij dat er nog wel een doelpuntje aangetekend kan worden: 3-0. Dinxperlo laat wel veel gaten vallen in de verdediging waardoor ze deze stand wel een beetje op zich afroepen. Net voor de rust doet Murat ook nog een duit in het zakje en we gaan bij de JO13-2 kijken met 4-0 op het blaadje van de scheidsrechter. 

  Maar, zoals de vaste volgers van de JO15-1 inmiddels weten, is 4 doelpunten niet altijd een zekerheidje voor een overwinning. De tweede helft is geeft een heel ander beeld. De jongens komen uit de kleedkamer met een houding van ‘nog even een tweede helft en dan lekker naar huis’. Maar daar redden we het niet mee. Dinxperlo laat zich zeker niet zomaar naar de slachtbank voeren. Zij blijven voetballen en we komen er bij vlagen zelfs helemaal niet aan. Het is een een kwestie van tijd. Toch duurt het nog een kwartier voordat we de 4-1 om de oren krijgen. Ondanks dat Chris een geweldige wedstrijd als laatste man speel en Sam de nodige reddingen heeft blijven we aan de zijlijn toch met samengeknepen billen zitten. Iedereen probeert wat hij kan en het is een wonder dat er niet nog een doelpunt valt voordat de scheidsrechter fluit voor het einde van de wedstrijd. 

 • 20180324 SilvoldeJO15-2-Dinxperlo JO15-1-21
 • 20180324 SilvoldeJO15-2-Dinxperlo JO15-1-21
  20180324 SilvoldeJO15-2-Dinxperlo JO15-1-21

  Dit was een wedstrijd met 2 gezichten: voor en na de rust was compleet anders. En als we de concentratie niet langer gaan vasthouden, dan moet dit ons een keer opbreken. Vandaag is het goed gegaan en de uitslag is (na een gevecht van Toon en de voetbal-app) doorgeven.

  Volgende week volgt de kraker tegen SDOUC.Wij op de derde plaats en zij op de tweede plaats. Dus zoals altijd geldt voor de tribune VOL=VOL, dus kom op tijd.

  Aankomende dinsdag is de info-avond over de samenwerking met VV Terborg. Iedereen die hierover wil weten of vragen heeft kunnen om 19u45 zich in de kantine melden. 


  Klik voor meer foto's

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik hier voor meer foto's
   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction