IMG_6852

Terborg/Silvolde JO15-1 is goed begonnen aan de tweede seizoenshelft. Met 6 punten uit de eerste twee wedstrijden ging het vandaag vol vertrouwen naar Aalten waar AZSV JO15-1 de tegenstander was. Een tegenstander die we vroeg in het seizoen al een keer tegenkwamen. Lastig te bespelen en we verloren dan ook terecht met 1-2.

Als je de statistieken gaat bekijken dit seizoen dat zie je dat ‘’iets’’ ontzettend opvalt. De zogenoemde 2e wedstrijden zijn vrijwel altijd beter als je naar het resultaat kijkt. Zo kunnen we een rijtje maken met wedstrijden die beter verliepen:

VVG’25 (1e wedstrijd 1-0 winst 2e wedstrijd 3-0 winst)
    Warnsveldse Boys (1e wedstrijd 3-2 winst 2e wedstrijd 3-1 winst)
    Gendringen (1e wedstrijd 3-0 verlies 2e wedstrijd 3-2 winst)
    Varsseveld (1e wedstrijd 1-0 winst 2e wedstrijd 0-4 winst)
    FC Winterswijk (1e wedstrijd 2-3 verliest 2e wedstrijd 4-3 winst)
    AZSV (1e wedstrijd 1-2 verlies 2e wedstrijd 1-1 gelijk)

Op bovenstaand rijtje mogen we natuurlijk trots zijn. Zo ook op de wedstrijd van vandaag.

Beide teams begonnen slordig aan de wedstrijd, wel had AZSV duidelijk het betere van het spel. Echter creëerde het te weinig kansen om tot scoren te komen. Wij creëerden vrijwel niets en kwamen misschien 1 keer tot een scoringskans uit een hoekschop.

IMG_6951

De tweede helft verliep een stuk beter, nog steeds waren er weinig mogelijkheden maar de strijd en de inzet van beide teams waren om van te genieten. Mooie duels werden uitgevochten en beide teams speelden zeer sportief. 10 minuten voor het eind kwamen we tot een kans, nadat de spitspositie werd ingevuld door de dynamisch spelende Romijn. Hij zorgde met zijn diepgang voor dreiging en kwam zelfs tot scoren, misschien wel tegen de verhouding in 0-1! Het juichen van het hele team was geweldig, de passie, het TEAMGEVOEL… kippenvel!

De wedstrijd ging door en er waren nog zeker 10 minuten te spelen. Juich nooit te vroeg was ons motto en het motto van AZSV was: geef nooit op. Dat deden ze absoluut niet waardoor ze nog tot een aantal kleine kansen kwamen. In de allerlaatste seconde kwam er nog een hoekschop voor AZSV. Dik verdiend maakte het team van trainer Stephan Fleming de gelijkmaker. Natuurlijk is het incasseren van een tegentreffer in de allerlaatste seconde niet leuk. Met de uitslag kunnen we leven en we kunnen er alleen maar van leren.
    7 punten uit de eerste drie wedstrijden is geweldig.

Aanstaande woensdag spelen we voor de Achterhoek Cup tegen Ulftse Boys/GWVV/NVC. De wedstrijd begint om 19:00 uur en wordt gespeeld in Ulft. Tot dan.

PS: als je twee kruisjes wilt verdienen, stuur Joey dan een appje met: IK BEN VOOR RODA, doe dit voor maandag 10:00 uur!

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
    Klik hier voor meer foto's