b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_teams_jo15-02.jpg

Eindelijk onze eerste wedstrijd van de competitie. Vandaag gingen we naar Gendringen. Bijna de hele ploeg was compleet behalve Nout die geblesseerd is- sterkte Nout! Bij aankomst was iedereen erg enthousiast, we hadden er allemaal veel zin in. De coach vertelde de tactiek en de opstelling en na de warming-up begonnen we aan de wedstrijd. De eerste helft gingen we gelijk op met de tegenstander, maar helaas kregen we toch een doelpunt tegen.

Na de rust hebben we geprobeerd om meteen druk te zetten. We kregen ook meteen een enorme kans, maar helaas werd die gemist. Daarna kregen we vrij snel nog een tegen doelpunt en toen werd het heel erg lastig. Uiteindelijk verloren wij de wedstrijd met 3-0.

Teleurgesteld maar met goede hoop voor de volgende wedstrijd gingen we weer naar huis.