b_300_0_16777215_00_images_stories__images_375x250_intro_nabeschouwingen_TS_nabeschouwing.jpg

De tegenstanders was Ulftse Boys, Ulftse Boys was niet heel scherp in het begin dus kwam Silvolde al snel op een 1-0 voorsprong door David Helming. Er waren hier en daar wel wat aanvallen van Ulftse Boys maar die werden al weer snel gestopt door de verdediging. Even later kreeg Silvolde weer een kans met een dribbel van David Helming, hij schiet hem over de keeper heen en de keeper was kansloos, 2-0.

Het was rust.

Silvolde kwam gelijk weer sterk terug met een goede kans van Storm de Brouwer, maar die ging net langs de goal. Toen had Ulftse Boys een kans en scoorde die, Sam Kempers kon hem net niet redden en het was 2-1. Toen had Jordi een hele grote kans met een goed schot vanaf een verre afstand maar die ging net op de paal. Op het eind van de wedstrijd gaf Ulftse Boys het een beetje op en kregen we alweer snel een kans met Storm de Brouwer, en die scoorde hij met een sterk schot. 3-1 als eindstand.

Geschreven door David Helming.