Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

Flickr Suite Plugin ERROR! Verbindingsfout: - "it was not possible to access the API call: it was returned an unexpected response status 503 Response: {"stat":"fail","code":105,"message":"Service currently unavailable (Site Disabled)"}"

Na de vierde overwinning op rij vorige week bij PAX, kwam vandaag sv Halle op bezoek. Ik vond het altijd een lastige tegenstander dus de mouwen moesten vandaag iets hoger worden opgestroopt. De eerste helft verliep een beetje moeilijk maar daarna kon je zien dat Terborg/Silvolde toch wat beter was, maar ja eerst de doelpunten scoren daar draait het om. In de 10e min liep Zakariye door op de keeper na een terugspeelbal, en met een beetje geluk kwam ie in het doel terecht. De 2-0 kregen we cadeau door een eigen doelpunt uit een hoekschop. Met een 2-0 voorsprong gingen we de rust in en met zo’n voorsprong de rust in gaan voelt gewoon lekker aan, maar het blijft altijd oppassen natuurlijk.   

De tweede helft begon Halle sterk en binnen 2 minuten hadden we ook al een penalty tegen, die terecht was. Maar die dan ook om eerlijk te zijn fantastisch tegengehouden werd door Sam maar die dan helaas een minuut later toch nog de bal in het doel zag liggen door een inschattingsfout, althans laat ik het daar maar bijhouden. Maar als je een keeper hebt die de gekste ballen eruit houdt voor het team, dan mag je als trainer hem dit natuurlijk niet kwalijk nemen. Met een voorsprong van 2-1 was het nog niet gedaan, want Halle was echt sterker en kreeg steeds meer kansen. Maar zolang het bij kansen blijft is het goed, totdat met nog 15 min te gaan Jip de bal kreeg en de 3-1 binnenschoot. Hiermee leek het gespeeld te zijn maar nog geen minuut later stond het alweer 3-2 door een misverstand achterin. 

Flickr Suite Plugin ERROR! Verbindingsfout: - "it was not possible to access the API call: it was returned an unexpected response status 503 Response: {"stat":"fail","code":105,"message":"Service currently unavailable (Site Disabled)"}"

In de laatste minuut scoorde Jip een fantastisch doelpunt van de linker naar rechter paal echt een voor het boekje. Met deze vijfde overwinning staan we vierde met maar twee punten achter de nummer 1 en 2  en 1 punt achter de nr 3. Dus echt spannend zoals het hoort. Tenminste zo zie ik het dan, want we spelen namelijk nog tegen de nr 2 en 3 dus alles kan nog en ik bedoel ook alles. 

Mochten jullie de jongens willen komen aanmoedigen volgende week spelen we uit tegen Zelos. Op 1 december thuis tegen DZSV en 8 december uit naar DZC.


Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje aan de redactie)

Klik hier voor meer foto's
 
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction