Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • 5
 • 5
  5

  Ulftse Boys was afgelopen zaterdag onze tegenstander, een duel om aansluiting in de middenmoot te krijgen. Het weer is perfect, het veld iets minder, maar daar hebben we allemaal last van. 

  Nadat het begin van beide kanten aftastend was, pakten we steeds meer het initiatief en dat resulteerde in de vijftiende minuut in een penalty voor ons. De penalty werd goed ingeschoten 1-0. We gingen na de 1-0 meteen goed door en gaven de Boys geen ruimte om te voetballen, er werd goed kort en fel gedekt en wij gunden ze geen moment rust. 

  In de dertigste minuut scoorden wij, uit een goed opgezette aanval, de mooie en tot dat moment de dik verdiende 2-0, compliment mannen. Toch werden de Boys langzaam steeds sterker en kwam het rustsignaal aardig op tijd voor ons. Tijdens de thee konden we de mannen mooi even bijpraten en wat aanwijzingen geven waar op te letten in de tweede helft. 

  Na de pauze kreeg Ulftse Boys gelijk een hele grote kans op de 2-1, maar miste deze. De Boys waren de hele tweede helft de betere ploeg, maar echte grote kansen hebben ze niet meer gehad. Wij hadden ook nog een paar kansjes maar wisten ook niet meer te scoren. 

  En zo eindigde deze spannende wedstrijd in een zeker verdiende overwinning voor ons en pakten wij drie belangrijke punten en kunnen hierdoor omhoog blijven kijken.  Mannen, deze wedstrijd heeft ons er weer van overtuigd dat wanneer we er allemaal keihard voor werken en erin geloven we voor geen enkele ploeg voetballend iets onder doen. Deze week weer lekker trainen en zaterdag naar OBW. Tot dinsdag.


  Klik voor meer foto's

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik hier voor meer foto's
   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction