Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • IMG_4194
 • IMG_4194
  IMG_4194

  Eerste wedstrijd OBW JO17-2, uit, een ploeg die op de derde plaats staat en waarvan we thuis met 3-2 verloren hadden en die ons fysiek overliepen in het eerste duel. Maar vandaag wilden we laten zien dat wij voetballend voor geen enkele ploeg in onze competitie onderdoen. 

  Na tien minuten scoorden we op een schitterende manier de 1-0; alleen was het wel een eigen goal. Gelukkig gingen we hierdoor niet minder voetballen en tien minuten later was het 1-1. Hierna misten we nog een penalty en gingen we met een 1-1 stand rusten. Na rust speelden we nog beter en wisten nog 2 keer te scoren door goed uitgespeelde aanvallen, 1-3 eindstand. Prima wedstrijd met veel inzet. 

   

  Tweede wedstrijd was tegen Viod, thuis. Over deze wedstrijd wil ik niet teveel zeggen, we begonnen dit duel veel te slap en ongemotiveerd . In de tweede helft werd er meer strijd en inzet getoond, maar de punten gingen mee naar Doetinchem. Dit was een grote teleurstelling voor ons. 

   

  Hierna volgde de derde uitwedstrijd, naar Terborg. Nadat we deze week, na de Internationalisering, weer allemaal goed getraind hadden wilden we Terborg laten zien dat we als team goede stappen in onze ontwikkeling hebben gemaakt. We waren allemaal goed gemotiveerd en scherp in de duels die we dus ook meestal wonnen. Na 25 minuten maakten we op een mooie manier 0-1. Tot op dit moment ook zeer verdiend. 

  Wat er verder deze wedstrijd gebeurde door een scheidsrechter, die zeer eenzijdig floot, wil ik niet teveel over zeggen. Na rust hadden wij nog een kans op 0-2. En gelukkig wist Terborg ook tegen negen man niet te scoren. Nadat Terborg door een gelukje op 1-1 kwamen floot de goede man, met nog ruim vijf minuten op de stopwatch, met een lachend gezicht, gauw af. 

 • IMG_4170
 • IMG_4170
  IMG_4170

  Mannen ik moet jullie allemaal een heel groot compliment geven voor jullie inzet en discipline om niet tegen deze man te praten of te zeuren als hij weer eens een vreemde beslissing nam tegen ons. Grote KLASSE, we zijn trots op jullie instelling en gedrag. As zaterdag spelen we thuis tegen Winterswijk.


  Klik voor meer foto's

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik hier voor meer foto's
   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction