Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

jo19-01.jpg

Na de streekderby tegen Gendringen kregen we meteen de volgende streekderby tegen Ulftse-Boys. Ook dit zou weer een echte krachtmeting worden. Twee teams die elkaar kennen en niet veel voor elkaar onder doen. Het werd ook weer een zware wedstrijd met mooie duels en veel strijd. Uiteindelijk winnen we met 1-0 en dat is weer een prima resultaat.

Silvolde JO19-1 – HMC JO19-1

De volgende wedstrijd was tegen de koploper in de competitie, een ploeg waartegen we ook voor de beker hebben gespeeld, met een 1-1 gelijk spel als uitslag. Nu konden we mooi kijken hoe we er voor stonden tegen de koploper die alles nog had gewonnen. Het begin was gelijkwaardig, maar langzaam aan werden we iets sterker. Na 15 minuten kregen we een corner tegen waarbij we niet goed opletten en stonden ineens met 0-1 achter uit het niets. We zetten ons zeer snel over deze tegenslag heen, voetbalden goed verder en zetten de gasten steeds meer onder druk wat na 35 minuten de 1-1 opleverde en tevens de ruststand was. 

Na rust hadden we meteen een pech moment waarbij een klutsbal ineens voor de voeten van de spits kwam die niet aarzelde en de 1-2 binnen schoot. Hierna was er nog maar één ploeg die voetbalde en alles op alles zette om de gelijkmaker te maken en zelfs de laatste 10 minuten met tien man de tegenstander onder druk zette, maar helaas lukte het niet. Wij als staf hebben genoten van ons team door het feit dat jullie deze fysiek sterkere jongens bij vlagen weg speelden.

Silvolde JO19-1 – RKZVC JO19-1

Nadat we twee weken niet gespeeld hadden, de wedstrijd tegen een tegenstander die de laatste weken alles won. Tijdens de warming up zagen we dat het, hoe kan het ook anders, de tegenstander weer een fysiek sterke ploeg is. Het begin was in ons voordeel, maar dan is er toch weer het steeds terugkerende probleem: we kwamen onverwachts op een 0-1 achterstand, hoe kan dit iedere week weer gebeuren? Voor rust wisten we de stand om te zetten in een 2-1 voorsprong met redelijk goed voetbal. 

Na rust waren er kansjes aan beide kanten. Dan wordt een speler van RKZVC met twee gele kaarten van het veld gestuurd en dachten we dat het nu wel ging lukken, maar helaas tegen tien man kregen we de 2-2 tegen. Hierna gingen de mouwen nog een keer omhoog en maakten we de 3-2, waarna we uitliepen naar een 5-2 overwinning. De stand doet denken dat het een makkelijke wedstrijd was, maar dat was het zeker niet, RKZVC JO19-1 is een goed voetballende ploeg. We hadden vanmiddag weer laten zien dat wanneer we er allemaal keihard voor werken we tot veel in staat zijn, KLASSE mannen.

Varsseveld JO19-1 – Silvolde JO19-1

Deze uitwedstrijd tegen Varsseveld; weer een streekderby. Het begon van onze kant goed. De eerste 20 minuten met goed voetbal kregen we ook de eerste kans, maar daar deden we niets mee. Toen in de verdediging een fout werd gemaakt was hij er weer, de 1-0 achterstand stond weer op het bord en met deze stand gingen we ook rusten. 

In de tweede helft werd het al snel 3-0. Hierna werd het nog 3-2, maar we gingen te laat voetballen en leden hier een totaal onnodige nederlaag die we, denk ik, niet snel vergeten. Mannen vandaag was er weer het bewijs, als we er met z'n allen keihard voor werken en knokken kunnen we het iedere ploeg moeilijk maken. 

Silvolde JO19-1 – Ajax Breedenbroek JO19-1

De thuiswedstrijd tegen Ajax B, datie op de tweede plaats staat, kan wel eens een hele belangrijke wedstrijd zijn voor het vervolg van de competitie. Als we winnen komen we op 1 punt achter hun met daarna nog twee wedstrijden te gaan. We begonnen goed fel aan de wedstrijd wat ook nodig was, want er stonden weer beste kerels in het veld, maar we waren scherper dan die mannen en wonnen de meeste duels en gaven niets weg. En dan was het ineens weer zover, uit het niets, maar het is toch weer 0-1. Het lijkt er op dat dat eerst moet gebeuren voordat wij kunnen scoren. Er werd ook niet lang getreurd, we gingen er weer flink tegen aan en dan een kleine 15 minuten later scoorden we na een mooie aanval de gelijkmaker 1-1. 5 Minuten later scoorden we de 2-1 na een mooie individuele actie en zo gingen we rusten. 

De tweede helft bleef lange tijd een gevecht op het middenveld met aan beide kanten weinig kansen. Maar dit soort wedstrijden vraagt wel heel veel kracht van onze jonge jongens, we hebben wissels dus niet piepen, maar dran. Op het laatst hadden we nog een messcherpe uitbraak en scoorden we de 3-1. Met nog 5 minuten op de klok gaven we niets meer weg en de drie punten bleven in Silvolde. Mannen het bewijs is weer geleverd (komt ie): als we er met z'n allen vol voor gaan en er in geloven kunnen we nog mooie dingen beleven met ons team!!!!!

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction