b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_overigen_activiteitencommissie_seizoen20142015_snerttoernooi2015_IMGP6053_900x600.jpg

Op 13 januari 2019 wordt er het traditionele snerttoernooi georganiseerd. Alle senioren, veteranen en JO19-junioren kunnen elkaar dan actief een nieuwjaar wensen in een onderlinge competitie op ons prachtige sportpark.

Na afloop van dit toernooi is er de mogelijkheid om alle wereldacties e.d. die op het veld plaatsvonden, nog eens goed te evalueren onder het genot van een lekkere kop snert.

Dit jaar starten we om 11:00 uur. 'Inloop' vanaf 10:30 uur. Om alvast een beetje in de stemming te komen, hebben we foto's van een eerdere editie van het snerttoernooi. Je kunt ze bekijken via deze link.

Daar we vooraf het aantal teams moeten bepalen, de teams moeten samenstellen, het toernooischema moeten opstellen, de catering moeten regelen, etc., is opgave vooraf noodzakelijk.

Uiterlijk donderdag 10 januari a.s. geeft men zich op via deze link. Gezien de prettige begintijd gaan we er vanuit dat de opgave massaal zal zijn. Hopelijk zijn julie er dit jaar weer bij!

Na afloop van het toernooi, rond twee uur, zal er een Nieuwjaarsreceptie zijn.
Hierbij wordt iedereen die Sportclub Silvolde een warm hart toedraagt uitgenodigd.

Tot zondag 13 januari 2019,

A-commissie sportclub Silvolde