Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_overigen_overigen_fouij_headlines.jpg

Sportclub Silvolde is een samenwerking aangegaan met Fysio Oude IJsselstreek te Terborg. NVFS Sportfysiotherapeut en Master of Science Dimitri Stefas zal voor de leden van Sportclub Silvolde sport fysiotherapeutische zorg aanbieden. Hierover is reeds eerder middels de website bericht. 

Naast de fysieke zichtbaarheid van Dimitri als fysiotherapeut op het complex, heeft het partnership ook geresulteerd in een sponsorschap van de club. Het bedrijf heeft 8 banieren geplaatst in de ballenvangers van veld 2, 3 en 4 waarmee de naamsbekendheid verder wordt vergroot. 

Werkwijze & aanwezigheid

Dimitri zal op dinsdag en donderdag aanwezig zijn op de Munsterman. Voor de jeugd is dat op dinsdagen van 18:30 t/m 19:00 uur, en voor de senioren & veteranen is hij er op donderdagen van 20:00 t/m 20:30 uur. Tijdens deze momenten zal Dimitri advies en inzicht geven aangaande de blessure. Mocht er tijd over zijn dan is het mogelijk dat een behandeling volgt. Naast de vermelde tijden is Dimitri beschikbaar voor de selectie.

Wanneer een blessure dermate ernstig is, zal er overleg plaatsvinden voor verdere behandeling. Dit kan o.a. bij Fysio Oude IJsselstreek. Dimitri heeft korte lijnen met de regionale huisartsen en medisch specialisten. Waar gewenst zullen deze contacten worden benut.

Het is wenselijk om eerst per app of mail contact op te nemen zodat een tijdsindicatie voor de afspraak kan worden gegeven.

fysio-portfolio.jpg

Telefoon: 06-13247062
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie staat op:
http://www.foij.nl
http://www.facebook.com/FysioOudeIJsselstreek
 

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction