b_300_0_16777215_00_images_stories__images_personen_aken_van_francis_francisvanaken.jpg

Vrijwilligerscoördinator Francis van Aken
Van al die vrijwilligers word ik blij, dat is de ruggengraat van de vereniging. Graag draag ik daar mijn steentje aan bij.

Al meer dan 20 jaar loop ik rond op het Munstermancomplex. Eerst als moeder van twee enthousiaste pupillen, ik groeide met hen mee tot het 1e elftal. Toen die twee zelf hun weg konden vinden bij de club, ben ik kantinediensten gaan draaien. Daar zie je alle vrijwilligers voorbijkomen en hoor je de vreugdes en zorgen.

En voor dat laatste zit ik nu in het bestuur van Sportclub Silvolde. Om te zorgen dat de vrijwilligers hun werk goed kunnen doen. Ik behartig de belangen van de vrijwilligers en probeer ervoor te zorgen dat iedereen de waardering krijgt die hij of zij verdient.

Dat kan alleen als ik weet wat jullie bezig houdt. Laat me weten als er iets bijzonders in je werk voor de sportclub gebeurt. Bericht me ook als je ergens mee zit in dat werk. Heeft iemand in je ogen extra aandacht nodig, dan hoor ik dat graag.
Mocht je me zien, spreek me dan aan. Een mailtje sturen kan ook via het formulier dat je hier kunt aanklikken